Adelina Pestrițu și-a luat casă nouă! Adelina Pestrițu a decis să facă un pas foarte important pentru viitorul ei. Influencerița și-a cumpărat un nou apartament, iar recent a fost pe șantier, atât pentru a-i cunoaște pe constructori, cât și pentru a intra pentru prima dată în casa nouă.

Adelina Pestrițu și-a luat casă nouă! Vedeta le-a transmis un sfat tuturor tinerilor: „Limitele sunt doar în mintea noastră!”

În prezent, Adelina Pestrițu, alesul inimii sale, Virgil Șteblea și fiica lor, Zenaida, locuiesc în prezent într-o vilă de lux, unde s-au mutat cu aproximativ doi ani în urmă. Chiar dacă locuința este perfectă, vedeta a luat decizia de a investi într-o nouă casă, iar lucrurile arată din ce în ce mai bine, spre bucuria influenceriței.

Vedeta le-a arătat recent fanilor ei de pe Instagram câteva imagini de pe șantier, împreună cu un mesaj adresat adolescenților și adulților tineri, la început de drum, care nu au foarte multă încredere în ei.

„Mi-am lăsat tocurile acasă și am mers în vizită pe șantier. Nu pentru a-i controla pe cei care lucrează acolo, ci pentru a-i cunoaște, a le mulțumi pentru efortul depus și pentru a intra oficial în noua noastră casă, care va fi gata în curând.  Este o casă pe care am cumpărat-o renunțând la lucruri care mi-ar fi adus bucurii doar pe moment, care în viitor nu ar fi însemnat nimic.

Viața nu este doar despre distracții ci și despre cumpătare, care îți aduce confort, siguranță, încredere. Îmi place să cred că nu muncesc doar ca să fac față trendurilor și încerc să fiu conștientă și responsabilă și să am grijă și de mine cea din viitor.

Citește și: Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Mama Oanei Roman a ajuns la spital: „A fost o noapte grea”

Ce vreau să spun, de fapt, cu această postare este mesajul meu pentru tinerii lipsiți de încredere. Nu uitați că sunteți puternici și puteți să transformați în realitate orice vis măreț pe care îl aveți! Nu vă lăsați bătuți indiferent de obstacolele pe care le veți întâlni în drumul vostru în viață. Aveți grijă de voi cei din prezent dar și de voi cei din viitor! Limitele sunt doar în mintea noastră!”,

a scris Adelina Pestrițu, pe contul ei de Instagram.