La 47 de ani, Adriana Antoni are mare grijă la siluetă. Adriana Antoni se numără printre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Vedeta se află de ani buni în lumina reflectoarelor iar la fiecare apariție a avut o imagine impecabilă.

Chiar dacă are 47 de ani, artista are un corp de invidiat, care le face invidioase chiar și pe doamnele și domnișoarele cu două decenii mai tinere.

La 47 de ani, Adriana Antoni are mare grijă la siluetă. Artista a urmat un regim pentru a scăpa de kilogramele în plus: „Mă mențin în formă”

În ultima perioadă, Adriana Antoni a pierdut un număr semnificativ de kilograme și arată din ce în ce mai bine. Faptul că arată impecabil la 47 de ani cere sacrificii de la vedetă.

Artista a eliminat din regimul ei de zi cu zi alimentele care i-ar putea afecta procesul de slăbire. De asemenea, aceasta are foarte mare grijă să facă suficientă mișcare.

Citește și: Daniela Gyorfi a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată lui George Tal. După 17 ani de relație, artista nu ar putea trece prin asta: „Dacă vrea să plece, un om pleacă!”

„Mă mențin în formă prin câteva lucruri simple: mâncare sănătoasă, multe fructe și legume, plimbări lungi prin parc. Câteodată alături de scumpa mea prietenă, doamna Irina Loghin, prin rugăciune.  Și mai ales prin căldura și energia bună pe care le acumulez în suflet la fiecare eveniment unde mă întâlnesc cu cei care mă ascultă și mă îndrăgesc și îmi transmit aceste lucruri frumoase.

Nu am o dietă secretă. Dar cel mai important lucru pe care l-am făcut este că am tăiat în proporție de 80%, zahărul și carnea roșie. În rest, îmi place să mănânc multe legume și fructe. Cât mai puțin carbohidrați și m-am obișnuit să postesc, ceea ce mă ajută și la sănătate, și spiritual”, a declarat Adriana Antoni pentru unica.ro.