Viviana Sposub, sperietură de zile mari! Viviana Sposub se bucură de viață și încearcă să profite de zilele călduroase de vară. Vedeta de televiziune le-a povestit recent urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă, că a tras o sperietură foarte mare. Vedeta a ieșit să ia masa la un local, însă la un moment dat a fost „atacată” de o ființă la care nu se aștepta.

Viviana Sposub, sperietură de zile mari! Reacția vedetei i-a amuzat pe fanii ei: „Vă dați seama că am început să țip”

Viviana Sposub a mărturisit că nu obișnuiește să iasă singură în oraș la masă, pentru că acest lucru nu îi provoacă deloc o stare bună. Iată însă că recent aceasta și-a făcut curaj și a mers la o terasă ca să mănânce.

Niciodată nu s-ar fi așteptat însă la ce a urmat! Din senin, pe vedetă a căzut o pisică foarte mare din copacul sub care stătea fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Pe moment, Viviana Sposub a fost în șoc, însă ulterior incidentul a amuzat-o teribil, așa cum a povestit chiar ea pe contul ei de pe o rețea de socializare.

„Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură.

Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full.

Citește și: Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Mama Oanei Roman a ajuns la spital: „A fost o noapte grea”

Pe lângă faptul că a durat o oră jumătate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!

Vă dați seama că am început să țip.

Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită”, a explicat Viviana Sposub, pe Instagram.