Viviana Sosub și George Burcea au pus capăt relației lor după mai bine de trei ani de zile. Anunțul a fost făcut chiar de fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”, printr-un mesaj postat pe pagina ei de Instagram. Fanii au avut dubii în legătură cu despărțirea lor de câteva săptămâni bune.

Citește și: Cu cine își petrece timpul George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub?! Actorul nu s-a sfiit să arate totul public

După ce Viviana Sposub s-a întors din America, acolo unde a și fost vizitată de George Burcea, cei doi nu s-au mai afișat împreună. Un alt moment în care fanii au ridicat semne de întrebare cu privire la relația lor a fost atunci când bruneta nu a postat nimic cu iubitul ei de ziua sa de naștere.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi.

Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”
, a postat Viviana Sposub pe pagina ei de Instagram.

Gestul neașteptat făcut de Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea

Înainte de despărțire, Viviana Sposub și George Burcea nu ratau nicio ocazie să își declare dragostea pe rețelele de socializare. Cei doi postau des fotografii și videoclipuri împreună. La scurt timp după ce a făcut anunțul despărțirii, Viviana Sposub și-a șters pozele cu fostul ei iubit de pe pagina sa de Instagram.

Chiar dacă despărțirea pare să fie una definitivă, fanii speră în continuare că Viviana Sposub și George Burcea se vor împăca.

Internauții continuă să îi comenteze vedetei la fotografii cu privire la relația ei și îi urează curaj în perioada următoare, pentru a putea trece peste despărțire, semn că fanii îi vor fi alături indiferent de persoana cu care va fi.

„Erai prea buna pentru George. Puteam sa jur ca nu o sa fiți prea mult împreuna! Acum sa iți dea Dumnezeu mult noroc si sănătate și un băiat care te merita!”, „Nu aș vrea să cred că nu mai sunteți împreună.

Chiar ar fi păcat!”, „Să-i amintim și lui George cât ești de frumoasa? Sper sa treceți repede peste acest hop. Se mai tâmpla. Iubirea întotdeauna învinge! Va iubesc!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Viviana Sposub la ultimele ei postări de pe Instagram.