Roxana Erdei, cunoscută în mediul online drept Ruxi Opulență, a avut un program extrem de încărcat în ultima perioadă. Ea a decis să își facă propriul reality show despre modă, care poate fi urmărit momentan doar în mediul online. Programul i-a fost încărcat și de scrierea celei de-a doua cărți, dar și clientele ei. După ce a câștigat sezonul 7 din „Bravo, ai stil”, Ruxi a luat decizia de a deveni stilist.

Citește și: Ce a observat Raluca Bădulescu la ținuta Sorinei! Concurenta îi ridică tot mai multe suspiciuni juratei: „Rux se pricepe foarte bine”

Creatoarea de conținut a recunoscut că are nevoie de o pauză de la muncă și să se relaxeze. Ruxi Opulență a dezvăluit că urmează să își ia o lună de vacanță, dar nu în România. Ea își dorește să călătorească în mai multe locuri din Europa, cum ar fi Spania sau Italia.

„Chiar zilele astea mă gândeam la asta. Am prietene care sunt în vacanță de mult, de-o lună, iar eu sunt aici, încă muncesc și mai am de muncă. Mi-am zis că eu tot timpul numai asta fac. N-ar trebui să mă duc și eu să stau? Și am zis gata. Cum termin cu acest proiect am plecat. Nu vreau să mai aud. O lună de zile vreau să plec și să stau și eu cum stă toată lumea.

Mă duc pe aici în Europa, mă duc în Spania, Italia. Nu știu. Nu se mai poate. Am zis că muncesc ca proasta, numai asta fac. Chiar m-am întrebat despre ce este până la urmă viața mea?”, a declarat Ruxi Opulență, pentru Ego.ro.

Când pleacă Ruxi Opulență în vacanță? „Nu vreau să mai aud nimic”

Chiar dacă muncește cu spor pentru fiecare proiect din viața ei, Ruxi Opulență așteaptă cu nerăbdare ca vacanța ei să înceapă.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil” sezonul 7 a dezvăluit că vacanța ei va începe de pe data de 20 iulie, moment în care vrea să se deconecteze de tot ce înseamnă muncă și să se relaxeze.

Citește și: Rux și Opulență, prima reacție după ce s-a vehiculat că îi face ținutele Sorinei la Bravo, ai stil 2023: „Îți mai trimit câteva valize, vezi tu ce-ți alegi!”

„Momentan nu mai am timp de nimic. Până pe 20 am de lucru, iar pe 20 plec în vacanță. Până pe 20 iulie trebuie să termin tot ce am de făcut și după aceea nu mai vreau să aud de nimic, de nicio haină, de niciun styling, de nimic. Vreau să mă duc să stau… Să stau”, a adăugat Ruxi Opulență, pentru sursa citată mai sus.