Ținutele Sorinei de la Bravo, ai stil 2023 ridică din nou suspiciuni în rândul juraților! După ce a fost pusă la zid pentru că a purtat mai multe ținute ale lui Rux și Opulență, câștigătoarea sezonului 7, Raluca Bădulescu este în continuare sceptică.

Citește și: Sorina, suspectată din nou că nu și-a făcut singură ținuta! Concurenta a purtat o geantă identică cu a lui Rux și Opulență: „Eu refuz să te mai jurizez”

Raluca Bădulescu: Ținuta este bună. Revenim la aceeași discuție, ai făcut tu, n-ai făcut-o tu. Zi pe scurt cum te-ai gândit.

Sorina: Am văzut fusta pe internet, ceva similar. Inițial voiam să pun dantelă neagră în crăpătură, nu mi-a plăcut cum arăta și am pus ace de siguranță. Am vrut să pun pe pielea goală, n-am vrut să vin iar pe set, am pus cămașă și o cravată din același material.

Cizmele astea mi s-au părut corecte. N-aș fi văzut ciocate.

Raluca Bădulescu: Fusta e făcută la tine în atelier?

Sorina: Da, și topul și cravata.

Raluca Bădulescu: Nu mă îndoiesc că sunt făcut la tine în atelier. Sunt sigură că sunt făcute la tine în atelier, dar la indicațiile cui?

Sorina: Asta zic, inspirația mea a fost o poză similară cu fusta pe care o am. Doar fusta și topul, eu am gândit ulterior să îmi fac și o cravată.

Raluca Bădulescu se îndoiește de Sorina de la Bravo, ai stil 2023: „Rux se pricepe foarte bine”

Chiar dacă a primit trei stele din partea juraților, Raluca Bădulescu a subliniat faptul că Sorina este în continuare sub observația lor.

Ea este de părere că există prea multe coincidențe în ceea ce le privește pe Sorina și Rux Opulență.

Citește și: Sorina a deschis prima gală eliminatorie a sezonului 8 „Bravo, ai stil!” Ținuta tinerei a băgat frica în jurați: „Seamănă cu o coroană mortuară”

Maurice Munteanu: Eu aș fi pus la această ținută cizme din dantelă.

Îmi place cum ți-ai prins părul, îmi place că ai cravată, îmi place ținuta.

Sorina: Chiar am crezut că o să fie dezastruos.

Raluca Bădulescu: Știai că nu e dezastruos. Vizavi de lucratul în atelier, tot sezonul trecut, Rux a lucrat majoritatea ținutelor pe care le-a purtat în atelier. Nu în atelierul tău mă refer, dar în alt atelier, la altcineva.

De unde rezultă că vizavi de conceperea unor piese vestimentare cap-coadă, Rux se pricepe foarte bine, iar tu ai fix, ce coincidență, un atelier.

Sorina: O să îți arăt poza din care m-am inspirat.

Raluca Bădulescu: Oricum suntem cu ochii pe tine.