Sorina, suspectată din nou că nu și-a făcut singură ținuta! În ultima perioadă, Sorina a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!” mai multe piese din garderoba sau identice cu cele purtate de Rux și Opulență.

De această dată, geanta pe care a ales să o poarte concurenta a fost cea care i-a determinat pe jurați să intre la bănuieli.

Sorina, suspectată din nou că nu și-a făcut singură ținuta! Maurice Munteanu a intrat din nou la bănuieli: „Apari în ținute 1 la 1 cu cele purtate de Rux și Opulență”

Tânăra a ales să asorteze o geantă din denim cu cristale la ținuta pe care a propus-o. Accesoriul a atras imediat atenția lui Maurice Munteanu, care nu a putut să nu remarce că este o geantă identică cu cea pe care Rux a postat-o pe contul ei de Instagram cu ceva timp în urmă.

Maurice Munteanu: „Frumos pantalonul, îmi place, mi-a plăcut totdeauna nuanța aceasta de gri. Și geanta de unde o ai?”

Sorina: „Am cumpărat-o.”

Raluca Bădulescu: „Ai cumpărat-o tu, personal?”

Sorina: „Da, vă arăt și bonul la ea. Nici n-am scos din ea hârtiile.”

Maurice Munteanu: „Cum se face că apari în ținute 1 la 1 cu cele purtate de fosta câștigătoare, Rux și Opulență și cum se face că dintre toate gențile din acel magazin, o ai fix pe cea pe care o poartă și o postează recent Rux și Opulență. Cum facem cu aceste predispoziții fatale către minciună? Cum să te mai cred? Dacă tu știi că am avut discuțiile acestea, legate de Rux și Opulență, știind că deasupra capului tău planează ca un norișor suspiciunea că te îmbracă Rux și Opulență.”

Citește și: Sorina de la Bravo, ai stil 2023, față în față cu dovezile! A venit din nou în platou cu o ținută de la Rux și Opulență: „Mi-a dat o valiză cu haine”

Sorina: „Eu am ales-o pe aceasta că se potrivește cromatic.”

Maurice Munteanu: „Am avut discuția aceasta, te-am rugat să nu mai vedem pe tine nimic din ce vedem pe Opulență, pentru că există miliarde de genți și nu pentru că suntem

noi hapsâni și nebuni. Pentru mine este vitală încrederea în oameni.”

Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu nu au crezut explicațiile Sorinei: „Ne iei de proști”

Nici ceilalți jurați nu au crezut explicațiile pe care le-a oferit Sorina. Raluca Bădulescu nu a mai vrut să o asculte pe concurentă, pentru că jurata consideră că aceasta este ajutată de fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!” în realizarea ținutelor.

Alexandru Abagiu: „Ne dorim să te credem, să te putem lua de la zero, dar există această suspiciune și tu nu faci decât să o alimentezi în continuare. Revenim la ideea că erai prietenă cu Rux și Opulență. Dacă erai prietenă ai fi văzut postările cu această geantă și, ca precauție, ai fi păstrat puțin distanța, ai fi încercat cumva să nu mai alimentezi.”

Raluca Bădulescu: „Eu refuz să te mai jurizez. Tu ori ne iei de proști... Un singur argument, pe care îl poate observa orice persoană. În gala trecută, a venit cu o atrocitate de coroană de flori pe spate, care a făcut nu gafă, este o atrocitate ceea ce ai purtat, nu are cum să vină astăzi și să propună o ținută de inspirație Victoria Beckham. Nu ai avea cum, posibil omenește, să porți ce ai purtat în gală.”

Sorina: „Mie mi-a plăcut foarte mult ținuta cu care m-am prezentat în gală.”

Citește și: Beatrice și Iris au sărit în ajutorul Sorinei după ce a fost pusă la zid, cu o zi în urmă. Antreprenoarea și-a realizat ținuta din piesele celorlalte concurente: „Nu am mințit”

Raluca Bădulescu: „Eu sunt de acord că este doar o geantă, însă felul în care ai asortat acest șorț, pantalonii, cizmele acestea de denim, pe care Rux le are în varianta lungă.”

Sorina: „Deci eu o pot aduce pe mama în emisiune să confirme că mă schimb de 1000 de ori.”

După ce jurații au acordat calificativele iar Sorina a observat că nu a primit nici măcar o steluță, concurenta a răbufnit.

„Chiar nu am văzut-o pe Instagramul ei. Și ce dacă o are ea, o poate avea toată România, pentru că este o geantă foarte accesibilă”, a spus tânăra.