Ruxi Opulenta știe bine ce vrea! Ruxi Opulenta și-a clădit pe parcursul timpului o carieră de succes, așa că influencerița este constant în fața camerelor de filmat.

Cu toate că este celebră, Roxana Maria Erdei a avut grijă ca anumite aspecte ale vieții sale personale să rămână private. Iată însă că vedeta a dezvăluit ce așteptări are de la un bărbat care ar putea să îi devină partener de viață.

Ruxi Opulenta știe bine ce vrea! Bărbatul de lângă influenceriță trebuie să aibă anumite calități: „Am mai multe variante”

Chiar dacă este foarte curtată, Ruxi este o femeie singură și fără obligații. Chiar dacă aceasta nu își dorește în acest moment neapărat o relație și nu își caută un partener de viață, influencerița este foarte conștientă de calitățile pe care le așteaptă de la un bărbat.

Aceasta a precizat faptul că masculinitatea și educația sunt trăsăturile de personalitate de bază pe care un aspirant la inima frumoasei influencerițe trebuie să le dețină.

Pe lângă acdestea, vedeta apreciază foarte mult ca bărbatul de lângă ea să fie comunicativ, sincer, iar respectul dintr-o posibilă relație să fie un element de bază. De asemenea, empatia este un element important din caracterul unui bărbat pe care Ruxi Opulenta îl așteaptă de la un posibil partener.

Citește și: Gestul făcut de Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea! Fanii nu se așteptau la asta: „Iubirea întotdeauna învinge”

„Îmi plac bărbații mai masculini, mai bărbați, să fie comunicativi, educați, empatici. Din nou, repet, foarte educați. Vreau bărbați educați. Am mai multe variante, acum nu caut că am treabă. Chiar vreau să mă bucur de viață, ăsta este scopul meu”,

a mărturisit Ruxi Opulenta, pentru un post național de televiziune.

Ruxi Opulenta nu este străină de relațiile toxice, tocmai de aceea este foarte atentă la persoanele pe care le lasă să intre în viața sa. Subiectul legăturilor amoroase eșuate a fost și subiectul primei cărți pe care a lansat-o influencerița, așa cum a povestit chiar ea pe parcursul timpului.