Carmen de la Sălciua, dezvăluiri din industria muzicală. De când a devenit cunoscută în țara noastră și de când are publicul român la picioare, Carmen de la Sălciua a avut grijă să fie în permanență sinceră față de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și care o ascultă cu drag.

Vedeta a dezvăluit că, chiar dacă este invitată la o mulțime de evenimente din lumea mondenă, aceasta alege să nu ia parte la ele, pentru că nu consideră că o reprezintă deloc.

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri din industria muzicală. Vedeta, mai sinceră ca niciodată: „Încerc să merg pe calea mea, să nu intru în scandaluri”

Carmen de la Sălciua este foarte îndrăgită în țara noastră și, chiar dacă ia parte la foarte multe cântări, artista preferă să se retragă de la evenimentele de socializare mondene.

Cântăreața spune că nu simte ca între artiști să existe vreo prietenie și cataloghează amabilitatea dintre cântăreți ca pe o formalitate.

Citește și: La 34 de ani, Antonia are un trup de invidiat. Acesta este secretul siluetei artistei: „Nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii”

„Nu știu dacă a existat vreodată(n.red. prietenie). Dar acum, nu cred. Acum sunt toate niște formalități. De aceea eu nici nu prea particip la evenimente, cu lumea mondenă. Eu încerc să stau retrasă.

Se zice că artiștii trebuie să fie și actori, să facă frumos. Eu nu pot să fiu falsă, la mine se vede imediat pe față dacă ceva mă deranjează.

Dacă văd că un om e fals, iar în fața camerei pozează în altcineva, mă retrag. Știu că se promovează asta. Eu încerc să merg pe calea mea, să nu intru în scandaluri. Le-am făcut față cu brio până acum.

Fiecare om care a încercat să mă provoace nu a reușit. Eu am fost cea care a cedat și m-am retras”, a spus solista, pentru FANATIK.

Îndrăgita artistă, trădată de cei apropiați: „Nu pot sta supărată pentru niște neînțelegeri”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că au fost momente pe parcursul vieții în care s-a simțit trădată chiar de persoanele pe care le iubea și de la care avea anumite așteptări.

Acele momente neplăcute sunt acum de mult trecute pentru vedetă, care a dezvăluit că nu păstrează supărarea pentru că nu consideră că merită.

Citește și: David Popovici și-a ales facultatea. Campionul s-a decis unde vrea să studieze din toamnă: „Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită”

„Au fost anumite experiențe neplăcute cu anumite persoane. Dar au trecut. Eu sunt un om care crede în Dumnezeu și Îi respect cuvântul și poruncile.

Nu pot sta supărată pentru niște neînțelegeri. Pentru că uite cum e viața, azi ești, mâine nu mai ești. Merită? Nu merită. Mie mi se par anumite chestii foarte mari prostii”, a mai spus cântăreața.