Scene halucinante ne dovedesc încă o dată, dacă mai era cazul, că inconștiența unora nu are limite. Un bărbat a fost filmat în timp ce încerca să ucidă un urs care dormea. Animalul a fost trezit de loviturile primite și s-a năpustit asupra atacatorului. Ursul dormea liniștit într-o pădure când la un moment dat un individ l-a trezit cu lovituri repetate cu un par. Animalul sălbatic nu crease probleme și nici nu avea intenția să atace.

Toată scena a fost filmată de prietenii bărbatului și postată pe rețelele de socializare

Când a realizat că este bătut, ursul s-a năpustit asupra agresorului său. Norocul bărbatului a fost copacul, care a devenit paravan pentru ursul care încerca să se apere. În timp ce animalul încerca să ajungă la agresor, individul continua să îl lovească. Bărbatul a luat-o la fugă cu animalul sălbatic pe urmele lui.

Citește și: Bișniță online sub ochii autorităților. Rețelele de socializare au devenit paradisul hainelor fake

Prietenii agresorului, care au filmat întregul incident, îl așteptau în mașină. „Acești oameni ar trebui pedepsiți odată, unu, doi, trei până când toți cei care aud se vor gândi că dacă fac așa ceva riscă pedeapsă cu închisoarea, nu numai amendă”, a spus Cristina Lapis.

Citește și: Găsești hoțul, primești shaorma pe viață! Oferta unui patron din Iași a ajuns virală pe internet

Peste paisprezece mii de persoane au văzut videoclipul postat pe Facebook, iar internauții condamnă gestul individului.