Un fast food din Iași a fost spart în miez de noapte iar hoțul a fugit cu încasările din ziua precedentă, mai exact peste trei mii de lei. Proprietarul a postat imaginile pe rețelele de socializare cu speranța că cineva îl va recunoaște, iar cel care ajută la prinderea suspectului primește și o recompensă pe măsură: shaorma gratis pe viață.

Spargerea a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Individul intră în fast food după miezul nopții și începe să caute bani sau obiecte de valoare în fiecare sertar și dulap. Are fața acoperită, glugă pe cap și pe deasupra o pălărie.

Proprietarul shaormeriei este gata să dea o recompensă inedită celui care ajută la prinderea hoților

„Fix banii și geamul spart, rupt mai mult, pe unde a intrat.

Am fost contactat de unul din angajații noștri că a fost spart magazinul, dar asta pe la ora opt, nouă dimineața. Uitându-mă pe camerele de supraveghere, spargerea a avut loc la ora unu fără zece minute”
, a spus Bogdan Radu, proprietarul fast-food-ului.

Cine are detalii care pot duce la prinderea suspectului ori a tuturor celor implicați are șansa unei recompense pe măsură: „Va primi shaorma gratis, toată viața!” Desigur,

informațiile ar trebui oferite poliției. Paguba se ridică la aproximativ 3200 de lei.

„Pe aici s-a intrat. Presupun că a avut un ajutor, adică sigur a avut un ajutor, pentru că pe filmări s-a observat și a doua persoană, dar un spațiu destul de mic pentru un om mic”, a mai spus bărbatul.

Coincidență sau nu, spargerea a fost dată în singura noapte în care încasările de peste zi au rămas în casa de marcat.

Și polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.