Au fost din nou momente de groază la maternitatea din Botoșani, unde a murit Alexandra, tânăra mămică de douăzeci și șapte de ani. Cu câteva săptămâni în urmă, tânăra s-a stins din viață la unitatea medicală. Recent, soțul unei femei gravide a intrat cu toporul peste medici și a amenințat. Doctorii spun că nu este nici pe departe singura situație de acest fel și, mai mult decât atât, că de la acel incident nu mai au liniște.

Prin urmare, personalul este nevoit să ceară ajutorul autorităților.

Bărbatul a amenințat cu toporul una dintre asistente și s-a calmat doar după ce a fost imobilizat de către oamenii legii  

„Echipa medicală de acolo s-a întâlnit cu prefectul de Botoșani și a cerut ajutorul pentru că, spun angajații, se simt în pericol. Unul dintre medici a povestit un episod care s-a petrecut într-o gardă chiar sub ochii lui.

Soțul unei paciente a reușit să intre cu toporul în spital și a amenințat-o pe una dintre colege.

Colegii au sunat imediat la 112, polițiștii au venit și l-au imobilizat imediat pe agresor. Nu ar fi însă singura întâmplare de acest gen, mai spun medicii. Agresiunile și jignirile ar fi la ordinea zilei în ultimele săptămâni.

Citește și: Alexandra, lăsată sa agonizeze timp de 7 ore! Declarațiile revoltătoare făcute de șeful Secției de Chirurgie din Botoșani: „Nu putem sta 24 de ore în poarta spitalului și să vă așteptăm”

Vă reamintesc, totul a început în urmă cu o lună, când Alexandra, o tânără mamă de douăzeci și șase de ani, a ajuns la spital cu o sarcină oprită din evoluție și dureri cumplite. A fost internată, însă medicii care erau atunci de gardă nu i-au dat niciun tratament. A fost lăsată să agonizeze mai bine de șapte ore iar tânăra s-a stins a doua zi pe patul de spital”,

a transmis Delia Sândulachi, reporter Kanal D.