Distracția din noaptea de Revelion a fost presărată și cu incidente într-un complex rezidențial din Capitală. Mai mulți adolescenți au fost protagoniștii unei răfuieli violente. Reporterul Claudia Costandiș a venit cu toate detalii despre acest caz.

Citește și: Din gelozie, trei bărbați s-au luat la bătaie pe un drum intens circulat din Galați

„Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook al unui complex rezidențial din Sectorul 4 al Capitalei, mai exact de pe șoseaua Vitan Bârzești.

Autorul postării susține că încăierarea ar fi avut loc noaptea trecută de Revelion, iar mai mulți tineri minori s-ar fi bătut. În imagini putem observa cum adolescenți se atacă unul pe celălalt cu mai multe sticle. Din ceea ce susține autorul, mai mulți dintre ei ar fi fost răniți. Până în momentul de față, Poliția Capitalei nu a primit nicio sesizare în acest sens. Totuși, în ultimele 24 de ore au fost aplicate peste 4.300
de contravenții de polițiști și au fost săltate 369 de permise de conducere. 60 de persoane au fost prinse la volan sub influența alcoolului în timp ce alte nouă consumaseră substanțe interzise înainte de a conduce. Momentan acestea au fost informațiile”
, a declarat Claudia Costandiș.