Fostul ofițer de poliție, care și-ar fi amenințat cu moartea vecina și a băgat în priză o armată de agenți lunetiști și luptători din trupele speciale, spune că luase somnifere. Din acest motiv nu ar fi auzit bătăile în ușă. După 24 de ore petrecute după gratii, bărbatul a fost eliberat sub control judiciar și se plânge că el ar fi cel hărțuit în toată povestea.

„Uitați-vă la mine! Prezint un pericol public, domnilor?”,

a declarat fostul ofițer.

„Se aude cum se sparge un geam la un moment dat și când cineva înjură. Nu erați dumneavoastră?”, a întrebat reporterul. „Nu, este o înscenare acolo”, a mai răspuns acesta.

Citește și: Cine este, de fapt, polițistul săltat de mascați în Capitală! A fost acuzat că a pus microfoane în casa lui Carmen Dan

„Stimabilă un om de informație niciodată, dar niciodată nu spune că are pistol sau pistoale, ci le are și atât”, a mai spus acesta. Fostul ofițer de poliție care s-ar fi baricadat în casă după ce și-ar fi amenințat cu moartea vecina spune că e nevinovat, ba mai mult, Cătălin Coman se plânge că el ar fi victimă în toată povestea.

„Toți oamenii mă iubesc acolo.

Doar o vecină care locuiește la parterul imobilului, care din păcate are certificat medical și de vreo 6 ani de zile ne hărțuiește”, a declarat fostul ofițer.

Fiul vecinei terorizate îl contrazice pe fostul ofițer 

În schimb, fiul vecinei susține că părinții lui ar fi de fapt cei terorizați, doar luni au sunat de două ori la 112, asta după ce fostul ofițer i-ar fi amenințat cu moartea și le-ar fi spart geamurile dintr-un motiv banal, că l ar fi rugat să nu mai

facă gălăgie în toiul nopții.

„A coborât de sus de la el din casă, a țipat la mama, a înjurat-o, a dat cu pumnii, a spart geamurile de la casă. A amenințat-o, bineînțeles, a intrat în privința lui și ne-a oprit apa. Mamei mele îi este frică să mai stea în casă”, a declarat fiul victimei.

Când au venit polițiștii a doua oară, bărbatul nu le-a deschis ușa.

Astfel că au fost chemate întăriri, inclusiv lunetiști și luptători ai trupelor speciale, care după șapte ore au spart ușa ca să îl imobilizeze. Coman era dezbrăcat în locuință și are o explicație, că n-ar fi auzit nimic. „Sunt dependentă de niște pastile de somn, asta se explică că nu am deschis”, a declarat Cătălin Coman.

Bărbatul cercetat penal și în alte dosare pentru amenințări cu violența spune că neînțelegerile cu vecina ar fi altele.

Ar porni de la țevile de apă.

„Branșamentul format dintr-un contoar de apă și niște robineți curge la mine. E normal să îl opresc și ei nu mai au apă în casă și atunci a făcut un scenariu, un scenariu căruia dumneavoastră i-ați dat curs și m-a spus în fața unui zid, care se numește pușcărie”, a mai spus acesta. Fostul ofițer va i cercetat sub control judiciar.

În plus, a fost suspendat din Partidul Mișcarea România Suverană, unde șefă este Carmen Dan. De altfel, numele individului apare în scandalul microfoanelor plantate în casa fostului ministru de Interne. „Eu astăzi fac parte din Mișcare România Suverană, unde președinte îmi este doamna Carmen Dan. Dacă ar fi fost ceva ilegal nu aș fi fost subordonată dumneaei pe linie de partid”, a mai spus Cătălin Coman.

În locuința fostului angajat al Ministerului de Interne au fost găsite trei arme, două letale, una neletală. Le deține legal, însă ar putea să piardă permisul portarmă după acest scandal.