Descoperire macabră în țara noastră! Oamenii legii au dat din greșeală peste o crimă sângeroasă, în timp ce anchetau un accident rutier.

Totul s-a petrecut în Botoșani. Un bărbat a cauzat un accident rutier grav, așa că la fața locului s-au prezentat polițiștii, care ulterior au mers la locuința conducătorului auto.

Bărbatul a scăpat cu viață din impact și era conștient în momentul în care a ajuns ambulanța.

Omul a fost transportat la spital și a primit îngrijirile de care avea nevoie. Abia în acest moment a început scenariul de coșmar al oamenilor legii.

Polițiștii s-au dus la casa bărbatului, pentru a-i anunța familia că a fost implicat într-un accident rutier, însă acolo au descoperit-o pe soția sa, fără suflare. Femeia fusese înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit, după care trupul fără viață a fost abandonat în locuință.

Femeia ucisă și șoferul aveau un fiu împreună. Ce ipoteze au anchetatorii?

Femeia ucisă era din Iași și avea un fiu împreună cu șoferul care a fost implicat în accidentul rutier.

„A fost găsită o persoană decedată în locuință. În acest moment sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul”, a transmis IPJ Botoșani.

Citește și: Mamă și fiu, morți în apartamentul lor din Timișoara! Ce au descoperit polițiștii criminaliști la fața locului: „Abia după necropsie vom ști cu exactitate”

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a determina cu exactitate ce s-a întâmplat în locuința din Botoșani. Anchetatorii au totuși o ipoteză. Inițial, polițiștii au crezut că impactul a fost doar un accident, însă acum iau în calcul și ipoteza ca bărbatul să fi produs intenționat accidentul, în încercarea de a se sinucide.

În paralel, criminaliștii investighează moartea femeii și fac cercetări pentru a afla cine i-a curmat viața. În acest moment, principalul suspect este chiar soțul acesteia.