Pompierii chemați să spargă ușa unui imobil din Timișoara au făcut o descoperire șocantă. În apartament au găsit două trupuri neînsuflețite, fiul și mama sa. Reporterul Iulia Dumitrașcu a fost în blocul unde s-a produs tragedia și a venit cu toate detaliile.

Citește și: Tragedie la Sălaj! O femeie a pierit după ce a fost aruncată pe geam de soțul agresiv: „Între cei doi au mai existat conflicte”

„Trebuie să știți că polițiștii criminaliști încă se află aici, la fața locului, și fac cercetări. Urmează ca trupurile neînsuflețite ale celor doi să fie luate și duse la Institutul pentru Medicină Legală pentru necropsie. Cum s-a ajuns la această tragedie, de fapt, cine a anunțat autoritățile este vorba despre o vecină, care a sunat la 112, pentru că femeia în vârstă de 50 de ani nu îi mai răspundea.

Pompierii au venit, au spart ușa apartamentului, iar în dormitor l au descoperit pe fiul de 25 de ani decedat pe pat, se pare de mai multă vreme.

Trupul neînsuflețit al mamei a fost găsit în bucătărie și din primele verificări făcute de anchetatori se pare că aceasta și-ar fi pus capăt zilelor. Bineînțeles, toate aceste lucruri vor fi cercetate de polițiști și abia după necropsie vom ști cu exactitate ce s-a întâmplat și care sunt cauzele morții celor doi.

Pe trupurile lor nu au fost găsite urme de violență. Polițiști au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Momentan acestea au fost informațiile”, a declarat reporterul.