Un profesor de matematică din Vâlcea, care a dispărut în urmă cu aproape 4 ani, ar fi fost ucis de soția și de unul dintre copiii săi, spun anchetatorii. Deși cadavrul nu a fost găsit, procurorii consideră că au suficiente dovezi pentru a ajunge cu dosarul în instanță, la fel ca în celebrul caz Elodia. 

„Profesorul de matematică a dispărut în 2020 din Râmnicu Vâlcea.

Verișoara sa a fost cea care a anunțat atunci poliția, iar fotografia bărbatului încă figurează pe pagina de internet a Poliției Române, la categoria dispăruți. După trei luni, soția a cerut instanței desfacerea căsătoriei, iar judecătorii au aprobat cererea în lipsa bărbatului. Polițiștii spun însă că femeia ar fi avut explicații diferite legate de dispariția soțului. Treptat s-a conturat o variantă extrem de șocantă.

Între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict în care au intervenit și copiii, minori la acel moment.

Polițiștii cred că băiatul cel mare și mama sa l-ar fi lovit în mod repetat pe bărbat, până la moartea acestuia. Ce s-a întâmplat cu cadavrul e încă un mister dar, la fel ca în cazul Elodia, anchetatorii au decis să îi pună sub acuzare pe cei pe care îi consideră vinovați. Mama și fiul cel mare, care acum este major, sunt cercetați sub control judiciar.

Citește și: Încă o tragedie care putea fi evitată. Ministrul Educației anunță anchete în urma dezastrului de la Odorheiu Secuiesc: „Oricine ar fi vinovat va suporta consecințele”

Aceștia mai sunt acuzați că ar fi trimis mesaje de pe telefonul bărbatului pentru a complica ancheta. În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice ”, a transmis Silvia Cseh, corespondent Kanal D.