O adevărată tragedie s-a întâmplat chiar în ziua de Revelion! Ramona Elena Ivan, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața subit la volanul mașinii. Femeia era asistentă medicală la Spitalul Județean Argeș. Femeia se afla la volan în municipiul Pitești, iar la un moment dat a simțit că i s-a făcut rău. Aflată în trafic, pe strada Gheorghe Țiteica din Pitești, femeia de 42 de ani a reușit să tragă pe dreapta și să cheme ajutoare.

Cu ultimele ei puteri, după ce a simțit că i se face rău, Ramona a reușit să sune la 112. Echipajul de prim ajutor a găsit-o în stop cardio respirator, iar manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Citește și: Și-a ucis prietenul, după care a sunat singur la 112. Criminalul din cartierul Aviației ar fi vrut să îl salveze pe celălalt bărbat: „La bază stă o tragedie”

Asistenta a fost scoasă din mașină după ce salvatorii au spart unul dintre geamurile mașinii, ea fiind in stare de inconștiență. Cauza oficială a morții nu este încă cunoscută, iar familia și prietenii așteaptă rezultatele necropsiei, potrivit pitesti24.ro. Familia Ramonei trece prin momente cumplite, după ce au rămas fără cea mai importantă persoană din viața lor chiar în ultima zi din an. Femeia de 42 de ani avea doi copii, care acum au rămas orfani de mamă.

Tragedie în noaptea de Revelion! O bătrână de 70 de ani a murit într-un incendiu, în Botoșani 

O femeie în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Corlăteni, județul Botoșani. Tragedia s-a produs duminică seară, în noaptea de Revelion, iar flăcările au fost observate de vecini. Pompierii din cadrul Detașamentul Dorohoi au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SAJ.

Femeia în vârstă de 70 de ani a ars de vie în propria casă, iar incendiul ar fi fost provocat de jarul căzut din sobă, pe materialele textile din apropiere. 

„Când au ajuns pompierii, locuința ardea în totalitate, iar în încăperi tavanul și acoperișul erau prăbușite. Întrucât existau informații că proprietara ar putea să fie în interior, echipajele au început imediat căutarea acesteia, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului.

Din păcate, femeia a fost găsită decedată într-una dintre încăperi”, a transmis ISU Botoșani, potrivit  News.ro.