Incendiul de la cunoscuta pensiune Ferma Dacilor ridică multe semne de întrebare. Adrian Jetereanu a prezentat toate informațiile despre ancheta acestei tragedii în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: El este patronul pensiunii Ferma Dacilor, în care șapte oameni au murit! Cornel Dinicu este cunoscut pentru trecutul controversat: „Am instincte bune”

„Procurorii Direcției Naționale Anticorupție vor să redeschidă un dosar penal care vizează Ferma Dacilor din județul Prahova.

Ei au suspiciuni că acolo ar fi vorba despre infracțiuni de corupție, asta pentru că în anul 2019, pe data de 10 iulie, inspectori din cadrul ISU Prahova au verificat această pensiune și ar fi găsit șase nereguli pentru care ar fi aplicat doar amenzi. În mod normal, spun procurorii, pentru acele probleme ar fi fost nevoie de amenzi cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Procurorii spun că la o lună de la acest control, la aceeași unitate de cazare ar fi fost dată o masă care a fost organizată chiar de conducerea ISU Prahova, iar anchetatorii au suspiciuni că ar fi fost un fel de plată pentru amenda acea care nu a fost plătită de către proprietarul unității de cazare.

În același timp, trebuie să vă spun că acest dosar penal a fost clasat pe 21 martie 2023, nu se știu încă motivele clasării, însă acum iată că procurorii DNA vor să îl redeschidă.

Și polițiștii, ați văzut mai devreme, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere, iar în același timp, pompierii trebuie să stabilească și ei din ce cauză s-a produs acest incident, care a dus la moartea a cel puțin șase persoane. Atât despre acest subiect”, a declarat reporterul NEWSTIME.