Violența domestică și alcoolul fac o nouă victimă în județul Sălaj. O femeie a murit după ce soțul ar fi aruncat-o pe fereastră, imediat după petrecerea de botez la care au fost amândoi. Suspectul își pierdea des cumpătul atunci când consuma alcool și era violent inclusiv cu fiicele sale.

„În jur de ora unu eu m-am trezit și am auzit gălăgie, strigăte”, a povestit o vecină.

După ce și-a ucis soția, bărbatul a încercat să fugă de la locul tragediei: „A aruncat-o de la etajul al treilea al imobilului”

Cei doi soți au participat la botezul nepoatei. Locuiau în afara orașului, dar au rămas peste noapte în apartamentul unei rude.

„Pe fondul consumului de alcool, în această locuință a intervenit un conflict spontan.

Inculpatul a aruncat-o pe soția sa de la etajul al treilea al imobilului”
, a declarat Sorin Fonta, procuror.

Apelul la 112 a fost dat la două ore după miezul nopții.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin găsite în fața unui imobil. Pacienta se afla în stop cardiorespirator”,

a precizat Lucian Andrei Jacodi, purtător de cuvânt ISU Sălaj.

Citește și: Val de arestări după tragedia de la Ferma Dacilor. Patronul complexului, „spovedanie publică” înainte de a fi reținut: „E durerea unui tată care își îngroapă fiul”

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

„A fugit, a alergat în partea cealaltă. Până la urmă l-au prins, l-au adus înapoi.

Bărbatul a încercat să fugă”, au mai povestit vecinii.

Suspectul este acuzat de omor calificat împotriva unui membru al familiei, iar pedeapsa poate ajunge până la 30 de ani de închisoare.

„Anterior, între cei doi au mai existat conflicte. Autorul manifestându-se agresiv în repetate rânduri față de soția și față de fiicele sale”, a mai declarat procurorul de caz.

Aceste abuzuri au fost raportate la poliție, iar una dintre fete chiar a cerut un ordin de restricție, dar plângerile au fost retrase ulterior. Bărbatul era cunoscut drept consumator de alcool și devenea violent dese ori.

În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.