O zi aparent normală s-a transformat într-un moment desprins din cele mai întunecate filme de groază pentru două femei din Maramureș. Acestea au trecut prin clipe de teamă cumplită după ce au descoperit un cap de om.

Totul s-a petrecut cu câteva ore în urmă iar informațiile au un puternic impact emoțional.

Femeile au chemat imediat polițiștii, care au împânzit zona

La fața locului, în localitatea Romanești din Maramureș, au ajuns imediat oamenii legii, care au început să facă investigații. După ce au căutat corpul bărbatului, polițiștii l-au descoperit la câțiva metri distanță de zona în care femeile au găsit capul.

Investigatorii au deja câțiva suspecți care ar fi vinovați pentru scena macabră din grădină, și anume porcii din zonă. Bineînțeles, polițiștii încă cercetează cazul care le dă fiori reci tuturor localnicilor și care a produs un adevărat șoc în localitatea din Maramureș.

Potrivit antena3.ro, victima  ar fi un bărbat în vârstă de 50 de ani care locuia în localitate. Omul trăia singur, după ce divorțase recent. Se pare că, cu câteva zile în urmă, omul băuse foarte mult. Amețit de aburii alcoolului, acesta ar fi căzut pe scări și a murit în propria curte din cauza rănilor provocate de căzătură. Nimeni nu l-a căutat și nimeni nu i-a observat lipsa în aceste zile.

Citește și: Tragedie la Sălaj! O femeie a pierit după ce a fost aruncată pe geam de soțul agresiv: „Între cei doi au mai existat conflicte”

Totuși, se pare că a fost descoperit de cineva, mai exact de porcii din localitate, care ar fi fost lăsați liberi și au simțit mirosul trupului fără viață. După ce au ajuns la cadavru, animalele l-au târât prin curte, după care au separat capul de restul trupului bărbatului.

Medicii legiști au preluat cadavrul și l-au dus la morgă. Aceștia urmează să stabilească cu exactitate cauza morții bărbatului. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.