Soția lui Kanye Eest este în mijlocul unui nou scandal. Aflată în vacanță în Italia, Bianca Censori a fost la un pas să primească amendă pentru modul în care s-a îmbrăcat pe stradă. Oamenii au avut impresia că este aproape goală. Soția lui Kanye West și-a făcut un obicei din a șoca ori de câte ori apare în public. Acum, în vacanța pe care o petrece împreună cu soțul în Italia, Bianca a ales să iasă aproape goală pe stradă.

În vârstă de 28 de ani, Bianca Censori a mers la cumpărături fără sutien, îmbrăcată din cap până în picioare într-o salopetă nude, foarte mulată și transparentă. Toată lumea a întors privirile și a crezut că femeia este dezbrăcată. 

Citește și: Kim Kardashian s-a fotografiat în oglindă, fără să știe ce se afla în spatele ei! Nu i-a venit să creadă ce a surprins în imagine: „E o femeie pe fereastră”

Ținuta Biancăi i-a iritat la culme pe italieni. „Fără clasă”, „fără respect” și „vulgar”, sunt doar câteva dintre criticile pe care aceștia i le-au adus și chiar au cerut să fie amendată dacă mai apare așa în public. Deranjată de privirile insistente ale oamenilor și de teamă să nu fie amendată pentru modul indecent în care s-a îmbrăcat, Bianca a fost extrem de grijulie în unele momente și chiar a ales să și ascundă părți ale corpului cu geanta pe care a purtat-o.

Kanye West și Bianca Censori, nuntă în secret 

După divorțul de Kim Kardashioan, Kanye West și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei. Este vorba despre Bianca Censori, unul dintre designerii care lucreza la compania pe care o deține celebrul rapper. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în ianuarie 2023, dar încă nu au un certificat care să dovedească mariajul din punct de vedere legal.

În ultima perioadă, ei au fost văzuți tot mai des împreună, iar Bianca Censori obișnuiește să uimească prin aparițiile ei îndrăznețe. De asemenea, tânăra de 28 de ani a fost recent surprinsă alături de North, fiica cea mai a lui Kanyew West cu fosta soție, Kim Kardashian.