Brigitte Sfăt și Florin Pastramă formează un cuplu de mai bine de 5 ani de zile. Relația lor a trecut de multe ori prin momente frumoase, dar și momente tensionate, care au dus la despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au reușit de fiecare dată să își rezolve problemele și să pună familia pe primul loc.

Citește și: Brigitte Pastramă, despre motivul pentru care s-a mutat în Dubai! Nu vrea să mai repete greșelile din trecut: „În loc să stau mai mult cu copiii am stat cu Ilie”

Brigitte Sfăt a luat decizia de își lăsa viața din România și s-a mutat împreună cu familia ei în Dubai. Bruneta a luat această decizie pentru a îi oferi fiicei sale, Sarah, un viitor mai bun, într-o țară sigură și cu foarte multe posibilități. Chiar dacă acum există un echilibru în familia lor, Brigitte Sfăt a recunoscut că au fost momente în care a vrut să pună stop. Cel mai dificil a fost acum un an și jumătate, când bruneta a trecut printr-o operație, iar Florin Pastramă nu i-a fost alături.

„Cel mai urât? Sunt multe, dar trebuie să treci peste ele. Au fost multe, dar ideea este să treci peste ele. Dar nu a fost unul urât, au fost mai multe pentru care puteam să ne despărțim. Dar au trecut. A fost când am fost singură în spital, cel mai urât. Acum un an și jumătate. Atunci am vrut să mă despart de el”,

a declarat Brigitte Sfăt, pentru VIVA.ro.

Brigitte Sfăt, despre semnul pe care l-a primit să nu divorțeze: „M-am gândit că este împotriva lui Dumnezeu”

Brigitte Sfăt a mărturisit că în timp ce se afla în spital a primit un semn divin. Deși era hotărâtă să divorțeze de soțul ei, ea a văzut că pe peretele spitalului era scris un vers din Biblie.

Ea l-a considerat un semn de la Dumnezeu, motiv pentru care a hotărât că nu trebuie să se despartă de soțul ei, cu care s-a căsătorit în biserică. În fosta ei căsnicie, cu Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a făcut doar cununia civilă și nu îi lega niciun jurământ în fața lui Dumnezeu. 

„A doua zi după ce m-am operat, am văzut pe perete la ora cinci și jumătate...

M-am trezit speriată de ceea ce am văzut că scria pe un perete: „Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă.

Eu citesc Biblia și mi-am dat seama că acesta e un citat din Biblie. Și nu am vrut să fac acest lucru, să mă despart de el, după ce am văzut scrise aceste cuvinte pe perete. M-am gândit că este împotriva lui Dumnezeu.

Eu cu Ilie nu m-am căsătorit și în fața lui Dumnezeu. Am făcut doar cununia civilă, fără să mă unesc în fața lui Dumnezeu. Eu fiind penticostală. Iar cu Florin am făcut. Și mi-a fost frică să divorțez de Florin, după acest moment”, a mai dezvăluit Brigitte Sfăt, pentru sursa citată mai sus.