Este vestea momentului în showbiz-ul internațional! Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, s-au despărțit după 14 luni de căsnicie. Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile” între cei doi. În ultima perioadă, Britney Spears și soțul ei au fost surprinși în ipostaze ciudate, iar mulți dintre fani au pornit o teorie a conspirației cu privire la faptul că artista ar fi „controlată” de soțul ei.

Citește și: Madonna a ajuns la terapie intensivă! Primele informații despre starea de sănătate a artistei: „Familia ei s-a pregătit pentru ce era mai rău”

Britney Spears se pregătește pentru divorț, motiv pentru care va fi reprezentată de una dintre cele mai bune echipe de avocați, printre care se numără Laura Wasser, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six.

Aceeași sursă a menționat faptul că Sam Asghari „încearcă să negocieze concesii dincolo de contractul său prenupțial și amenință că va face publice informații extraordinar de jenante despre Britney dacă nu este plătit”, semn că urmează să fie un proces plin de acuzații scandaloase, motiv pentru care Britney Spears vrea să se asigure că este reprezentată de cea mai bună echipă de avocați. 

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit la casa ei din Thousand Oaks, California, pe 9 iunie 2022, după ce vedeta s-a luptat în instanță cu tatăl ei, Jamie Spears. Surse au declarat pentru TMZ că actorul a încheiat relația cu Britney Spears după ce a confruntat-o din cauza zvonurilor că l-ar fi înșelat. Anunțul divorțului nu ar fi o surpriză pentru apropiați, care susțin că se așteptau la un asemenea deznodământ. 

Britney Spears, primul mesaj pe Instagram după ce s-a aflat de divorț: „Atât de multe opțiuni”

În aceste momente, fanii celebrei cântărețe sunt atenți la postările ei de pe Instagram, în cazul în care va oferi mai multe detalii cu privire la divorț. În ultima perioadă, ea a avut mai multe postări controversate, care au atras atenția urmăritorilor. După ce s-a aflat că soțul îi cere divorțul, Britney Spears a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, în care își anunță fanii că

vrea să își cumpere unul sau doi cai în curând. Vedeta a continuat să posteze pe contul ei personal de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic în ultimele zile.

„Cumpăr un cal în curând!!! Atât de multe opțiuni încât este cam greu!!! Un cal numit Sophie si altul Roa??? Nu mă pot hotărî!!! Ar trebui să mă alătur camaraderiei și să-mi pun o pălărie roz de cowboy??? Oricum cred că mi-am găsit punctul meu sensibil pentru Roar!!!”,

este mesajul postat de Britney Spears în postarea ei de pe Instagram.