Madonna a ajuns de urgență la spital pe data de 24 iunie 2023, unde a fost internată la terapie intensivă, după ce a fost găsită inconștientă. Celebra cântăreață se pregătea intens pentru noul ei turneu, care ar fi trebuit să înceapă pe 15 iulie, când a fost găsită inconștientă, în New York.

Citește și: S-a aflat de ce a murit Tina Turner. Reprezentanții Reginei Rock’n’Roll-ului au făcut anunțul

Artista în vârstă de 64 de ani a fost internată la reanimare și intubată, unde medicii au reușit să o stabilizeze. Familia Madonnei a fost devastată de această veste și se pregăteau pentru ce e mai rău. Familia cântăreței a ținut secretă această veste deoarece erau nesiguri că Madonna va trece cu bine peste această spitalizare.

„În ultimele zile, nimeni nu a știut cum se va termina totul.Familia

ei s-a pregătit pentru ce era mai rău. De aceea totul a fost ținut secret de sâmbătă. Toți au crezut că o vor pierde”
, a spus una dinte rudele artistei, pentru Daily Mail.

Primele informații despre problema de sănătate a Madonnei

Anunțul că Madonna se confruntă cu probleme de sănătate a fost făcut de către Guy Oseary, managerul artistei.

Din anunțul făcut de agentul cântăreței, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă, motiv pentru care a fost internată pentru câteva zile.

„Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a condus la o internare de câteva zile într-o secție de terapie intensivă.

Sănătatea ei se îmbunătățește, dar este încă sub îngrijire medicală. Ne așteptăm la o recuperare completă.

În acest moment, va trebui să suspendăm toate angajamentele, inclusiv turneul”, a anunțat Guy Oseary, pe contul său de Instagram.

Madonna era pe cale de a își începe turneul „Celebrations”, care urma să aibă loc în 35 de orașe din America de Nord și Europa. Managerul artistei a anunțat că turneul a fost amânat, decizie care s-ar putea să nu o bucure prea tare pe artistă.

Madonna este recunoscută pentru munca pe care o depune pentru toate aparițiile ei scenice, motiv pentru care de multe ori muncea până la epuizare.

Familia artistei a dezvăluit că muncea până la 14 ore pe zi, șase zile pe săptămână, pentru a se pregăti pentru turneul care urma. Chiar dacă Madonna ar încerca să se opună și să meargă mai departe cu pregătirile, medicii i-au recomandat cât mai multă odihnă.