Astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, fanii își vor regăsi eroii preferați puși în noi situații dificile, pe care aceștia vor fi nevoiți să le depășească.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Va fi difuzat pe Kanal D2 din 10 iulie!

Bulent este tot mai înverșunat împotriva surorii sale, de când a observat că aceasta continuă presiunile la adresa fiicei sale, Zeynep.

Inutil încearcă Naciye să se dezvinovățească pentru faptele sale josnice, pentru că Bulent va fi neîndurător cu aceasta. Bulent este în stare să își înfrunte chiar și soția atunci când femeia caută explicații pentru <sensibilitatea> de care dă dovadă soțul ei când vine vorba despre Zeynep. Când bărbatul află că Belkis, prietena lor de familie, a umilit-o pe tânăra fată, lucrurile scapă de sub control în familia Guralp.

În vreme ce <unchiul> ei încearcă să aplaneze tensiunile din casă, Zeynep își caută un loc în care să locuiască. Frumoasa3 fată însă nici nu știe ce pericole o pândesc în cosmopolitul oraș în care încearcă să își continue viața.

Va reuși Bulent să spună adevărul familiei sale despre Zeynep și cum se va descurca tânăra provincială în orașul metropolă, singură și fără niciun sprijin, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.