Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Noul serial, care va debuta la Kanal D2 din 10 iulie, are o distribuție care îi va cucerii cu siguranță pe români. Serialul care va intra în atenția telespectatorilor români de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2, prezintă povestea unei tinere care se mută în Istanbul și lasă în urmă orașul liniștit în care a crescut.

Cine sunt actorii din serialul turcesc „Dragoste și speranță”. Aceasta este distribuția completă

În rolurile principale se află Eda Elif Baslamisli, care dă viață personajului Zeynep și Furkan Okumus (Ege), adevărata ei iubire de pe micul ecran. În alte roluri apar:
-Hakan Dinckol (Kuzey)
-Mine Cayiroglu (Firdevs)
-Arda Esen (Bulent)
-Zafer Demircan (Feraye)
-Cemre Kurum (Elif)
-Gamze Igdiroglu (Handan)
-Zeynep

Melis Girsen (Melis)

-Serap Onder (Naciye)
-Ozgur Tanik (Gonul)
-Eren Cali (Yigit)
-Aleyna Calisir (Melodi)
-Oğuzhan Karbi (Arda)
-Aykut Unal (Suat)
-Burcu Almeman (Murvet)
-Duygu Keser (Yildiz)

Cine sunt Eda Elif Baslamisli și Furkan Okumus din „Dragoste și speranță”

Eda Elif Baslamisli s-a născut pe data de 19 aprilie 1997 în Ankara, Turcia. Aceasta este cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în Hercai(2019) și Darisi Basimiza(2018). Actrița în vârstă de 26 de ani este foarte apreciată în țara sa natală, unde face furori.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Furkan Okumus este actor de teatru și televiziune. Tânărul s-a născut pe data de 29 februarie 2000 în Istanbul. După ce a terminat studiile elementare acesta s-a specializat în publicitate la Universitatea Atatürk și arheologie la Universitatea Karabuk. Înainte de a ajunge pe scenă și în fața camerelor de filmat, Furkan, care are o înălțime de 188 de centimetri și 82 de kilograme, a cochetat cu modelingul.

Pe lângă proiectele la care a luat parte în televiziune, actorul a jucat în mai multe piese de teatru.  

„Dragoste și speranță”, povestea care îi va cucerii pe români. Iată ce se petrece în serial

În centrul acțiunii se află Zeynep, o tânără care a locuit pe toată perioada copilăriei și a adolescenței între-un oraș liniștit. Ulterior, tânăra ajunge în marele oraș, unde se confruntă cu tumultul vieții agitate, cu orgolii și cu dorința de a obține cât mai mulți bani a oamenilor din jurul ei.

În acest context, tânăra caută protecție în casa unei familii influente din Istanbul, unde nu reușește însă să se adapteze foarte bine în primă fază.

Intriga apare în momentul în care Zeynep realizează că la reședință locuiește inclusiv tatăl ei, pe care tânăra îl credea de foarte mult timp mort. În această poveste încâlcită, Zeynep se îndrăgostește de Ege, un bărbat la care femeia nu renunță, chiar dacă iubirea lor va fi greu încercată pe parcursul serialului.

Unde găsiți Kanal D2 în grila de programe?

Cel mai nou post de televiziune a intrat în casele românilor din data de 2 aprilie 2023. Începând cu 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție. În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

De asemenea, Kanal D2 poate fi urmărit live și online, accesând site-ul postului de televiziune: https://kanald2.ro/live.html.