Fascinanta productie "Gomora", inspirată din realitatea dură a acțiunilor mafiei italiene, aduce în casele telespectatorilor Kanal D2 un nou episod plin de intrigă și suspans. Tensiunile continuă între membrii clanurilor care își doresc puterea supremă, iar divergențele dintre aceștia vor capta atenția privitorului.

Citește și: Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Î n vreme ce Genny Savastano (Salvatore Esposito) se zbate între viață și moarte, tatăl acestuia, Pietro (Fortunato Cerlino), care a evadat din închisoare, decide să intre în lupta dintre clanuri, să-și susțină fiul. 

Salvatore Conte (Marco Palvetti) se teme de reacția lui Pietro și îl avertizează pe Ciro (Marco D’Amore) că lucrurile se vor acutiza dacă Pietro Savastano <intră în joc>.

Încrezător în forțele sale, Ciro îl sfătuiește pe Salvatore să grăbească lucrurile, astfel ca Pietro să nu poată reacționa și, împreună, să formeze o alianță de neînvins.

Deborah (Pina Turco) este îngrijorată de acțiunile lui Ciro care nu renunță la lupta împotriva adversarilor săi și se teme pentru viața fiicei lor.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.