Kanal D2 aduce în casele românilor, în fiecare seară de miercuri, de la ora 22:00, serialul fenomen "Gomora", o analiză necruțătoare a efectelor sociale, economice și politice ale mafiei, dar și a eforturile forțelor ce luptă împotriva acestui rău.

Pentru producția impresionantă a fost mobilizată o întreagă armată de oameni, iar locurile fabuloase în care s-a filmat impresionanta producție au fost atât în Italia, cât și în Spania.  În centrul acțiunii serialului difuzat la Kanal D2 îl regăsim pe Ciro Di Marzio, interpretat de actorul Marco D'Amore, mâna dreaptă a șefului organizației criminale, omul căruia i se încredințează cele mai

sângeroase acțiuni.

Modul în care se conturează acest personaj îl plasează în topul personajelor negative memorabile. Ciro Di Marzio este un om cu umbre, dar și lumini, care  reușește să îi țină pe telespectatori în fața micilor ecrane indeciși dacă să îl îndrăgească sau să îl urască.

" L-au căutat cu multă atenție, au avut grijă să fie un personaj de care, până la un punct, să te temi și de care, totuși, să te atașezi un pic. (…)

De la Marlon Brando încoace, de la <Nașul>, acesta este stilul, așa că dacă am învățat asta de la Coppola (n.r. Francis Ford Coppola), nu văd de ce nu ar fi mers pe aceeași direcție", 
a spus celebrul critic de film Irina Margareta Nistor.

Aceasta a adăugat că serialul "Gomora" este diferit de alte producții care abordează aceeași tema a mafiei italiene pentru că este făcut chiar de italieni cu multă migală și atenție la detalii.

Publicul din România va urmări cu sufletul la gură povestea ascensiunii și decăderii unui clan mafiot. Inspirat din fapte și personaje reale, serialul "Gomora" reproduce fidel realitatea dinamică a unei lumi complexe și violente.

Nu ratați în această seară un nou episod al serialului "Gomora", de la ora 22:00, la Kanal D2.