Serialul “Gomora își va întâmpina fanii, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, cu un nou episod cu evenimente pline de tensiuni și momente teribile, ce îi au ca protagoniști pe cei mai de temut șefi ai clanurilor mafiote italiene.

În urma neînțelegerilor cu Ciro, Annalisa schimbă tabăra. Aceasta are o întâlnire secretă cu Pietro Savastano și încearcă să stabilească o înțelegere cu acesta. Annalisa o acuză pe Marinnela că a apelat la cei cunoscuți drept băieții de pe Alee, ca să îl ucidă pe fiul ei, Lelluccio, iar acum femeia

vrea răzbunare. Totodată, Annalisa vrea ca Savastano să se reîntoarcă în oraș și să domine împreună clanurile adversare. Savastano primește cu interes propunerea și singurul tel al său este acela de a scapa de Ciro.

La polul opus, Ciro află că Annalisa l-a trădat și promite răzbunare. Mai mult, Ciro descoperă că Patrizia, nepoata lui Malammore, este mesagerul lui Pietro Savastano și, cu <ajutorul> tinerei, el va cunoaște fiecare mișcare a rivalului său pe care dorește să îl distrugă.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.