Serialul “Gomora” continuă să le ofere telespectatorilor, și în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, odată cu difuzarea unui nou episod al fascinantei producții, evenimente încărcate de dramatism, petrecute în războiul continuu pentru supremație între cele mai puternice clanuri mafiote italiene.

Citește și: Ce spune Salvatore Esposito despre rolul său din serialul “Gomora”, care l-a propulsat pe scena cinematografiei mondiale: „A fost de departe rolul meu cel mai provocator!”

Incidentele iau amploare după moartea mafiotului Salvatore Conte iar Ciro, rămas unicul șef al celor două clanuri, trebuie să se afirme și mai mult în lupta continuă pentru supremație a celor mai de temut clanuri ale mafiei italiene.

Un prim pas al lui Ciro este acela că îndreaptă atenția colegilor săi către clanul Savastano, care pare nefiresc de <liniștit> în ultima perioadă. Ciro se teme de un atac masiv al clanului advers.

Un nou parteneriat naște tensiuni uriașe, atunci când Ciro și Annalisa își unesc forțele.

La polul opus, Genny Savastano plănuiește să acționeze, acum că Salvatore Conte a fost înlăturat însă tatăl acestuia vrea să se întoarcă la Secondigliano. Genny nu doar că nu este de acord cu asta, dar și plănuiește să-l atace pe Ciro.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.