Tensiunile, suspansul și intrigile țesute cu minuțiozitate în jurul celor mai puternice clanuri mafiote italiene continuă să atragă privitorul în această seară, de la ora 22:00, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Gomora”, la Kanal D2.

Citește și: Ce spune Salvatore Esposito despre rolul său din serialul “Gomora”, care l-a propulsat pe scena cinematografiei mondiale: „A fost de departe rolul meu cel mai provocator!”

Moartea “Prințului” naște controverse între membrii clanurilor mafiote, și aceștia ajung să se suspecteze între ei, însă nimeni nu bănuiește că Don Pietro este unicul care a acționat în această situație. Planul lui Don Pietro pare să dea rezultate, pentru că Ciro, ținta temutului mafiot Savasta5no, intră în alertă.

În clanul lui Ciro, cu toții îl bănuiesc pe cel cunoscut drept Rosario Piticul, pentru moartea “Prințului”.

Ciro, în schimb, nu crede că prietenul său este vinovat de cele întâmplate și își avertizează colegii, în același timp, să fie atenți la acțiunile lui don Pietro care <nu se vede> și <nu se aude>.

Ciro îl sfătuiește pe Rosario Piticul să părăsească orașul, împreună cu familia, deoarece nu crede că îi poate asigura protecția …

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.