Natașa Raab s-a stins din viață pe data de 23 octombrie 2023, la vârsta de 70 de ani. În ultimii ani, celebra actriță se confrunta cu o boală gravă, mai exact Parkinson. Ea a fost diagnosticată în anul 2020, iar de atunci starea ei de sănătate a început să fie din ce în ce mai afectată. Celebra „Coana Chiva” nu se mai putea deplasa și începuse să vorbească mai greu.

Ea a luat decizia de a se muta la țară, în casa lui Vicky, una dintre prietenele ei bune, care a și avut grijă de celebra actriță.

Citește și: De ce boală gravă suferea Natașa Raab? Celebra actriță s-a stins din viață la 70 de ani

În luna aprilie a anului 2022, Natașa Raab a vorbit despre starea ei de sănătate.

Celebra actriță se plângea că nu mai poate merge deloc și este nevoită să stea doar la pat. Cu toate acestea, în mesajul ei, artista le-a mulțumit tuturor celor care se gândesc la ea și sănătatea ei.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!” și

vă mulțumesc din suflet că vă gândiți la mine”, a declarat Natașa Raab, pentru Ego.ro.

Care era cea mai mare dorință a actriței Natașa Raab: „Vrea ca lumea să o rețină frumoasă”

Vicky, femeia care a avut grijă de Natașa Raab în ultimii ei ani de viață, a făcut și ea declarații despre starea actriței.

Ea și-a dorit să își ajute prietena, după ce a observat că nu se mai poate descurca singură și a luat-o în casa ei de la țară, unde s-a asigurat că nu îi lipsește nimic. Chiar dacă începuse se vorbească mai greu, „Coana Chiva” era profesoară de dicție și făcea singură exerciții de vorbire. În ultimii ani, ea a dispărut din mediul online, însă dorința ei cea mai mare era să rămână în memoria fanilor ei drept o femei frumoasă, așa cum arăta în filmele în care a jucat.

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet.

Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a declarat Vicky, prietena actriței, pentru sursa citată mai sus.