Este doliu în lumea filmului românesc după ce actrița Natașa Raab s-a stins din viață, cu puțin timp în urmă, la vârsta de 70 de ani. În ultimii ani, starea de sănătate a vedetei s-a deteriorat din ce în ce mai tare, iar cunoscuta „Coana Chiva” a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă.

Pe parcursul timpului, actrița s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care și-au pus amprenta asupra stilului ei de viață, dar și al aspectului ei.

Boala cu care s-a luptat Natașa Raab în ultimii ani de viață

În anul 2020, cunoscuta actriță a fost diagnosticată cu Parkinson, o boală care chinuie o parte semnificativă a persoanelor în etate, dar nu numai. În urma verdictului, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, iar de atunci s-a concentrat doar pe sănătatea sa.

Chiar și așa, din nefericire, starea de sănătate  a devenit din ce în ce mai precară, au povestit apropiații vedetei în primăvara acestui an.

„Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.

Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, au declarat apropiații artistei, pentru Cancan.

Citește și: Jean Paler se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Celebrul actor, pus în fața unei decizii extrem de dificile: „Nu mai au ce să îmi facă, ar fi cazul să mă retrag”

Nu este prima problemă majoră de sănătate cu care s-a luptat Natașa Raab pe parcursul timpului. Cu ceva timp în urmă, aceasta a fost diagnosticată cu cancer uterin. Din fericire, artista a învins la acea vreme boala, după ce a trecut printr-o procedură de histerectomie, care i-a lăsat însă și un gust amar. În urma intervenției chirurgicale a dispărut ultima șansă a artistei de a mai deveni mamă, a dezvăluit Natașa Raab la acea vreme.