Jean Paler se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Ultimele săptămâni au fost foarte dificile pentru Jean Paler. O afecțiune l-a nivelul inimii l-a adus pe patul de spital pe îndrăgitul actor, în urma unui spectacol pe care l-a susținut și în timpul căruia i s-a făcut rău chiar în momentele în care se afla pe scenă.

Până acum, Jean Paler a fost trimis de la un spital la altul, însă medicii sunt în continuare rezervați și i-au recomandat comediantului multă odihnă și chiar să se retragă din meseria care l-a

consacrat.

Jean Paler se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Totuși, actorul vrea să ia parte la mai multe festivaluri: „Sunt deja în spital de aproape trei săptămâni. Inimioara a obosit și ea”

În acest moment, Jean Paler este internat la Spitalul Militar din Capitală, unde este ținut sub observație de personalul medical specializat.

„Am fost în patru spitale și am ajuns la București.

De cinci zile sunt în Spitalul Militar la secția cardiologie, după ce am trecut prin toate secțiile de terapie intensivă”
, a declarat Jean Paler, pentru viva.ro.

Chiar dacă sunt ani buni de când actorul are probleme cu inima, acesta spune că acum medicii nu prea mai au ce să-i facă pentru ca Jean Paler să se simtă mai bine. Doctorii i-au recomandat însă să se odihnească după ce va fi externat.

Iată însă că actorul are alte planuri. Vedeta vrea să participe la mai multe festivaluri umoristice care vor avea loc în această toamnă, dintre care unul este organizat în memoria lui Gyuri Pascu, cel care i-a fost un prieten foarte drag lui Jean Paler.

Citește și: Daniel Balaciu, în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile. Avocatul agresorului: „Acest incident a fost provocat”

„Sunt atât de multe adunate, încât nici ei nu mai știu ce să îmi mai zică. Singurul sfat al lor este să stau acasă. Ar fi cazul să mă retrag. Eu de-abia aștept să înceapă Festivalul Umorului din zona Maramureșului. Se ține la Baia Mare. Este la jumătatea lunii octombrie. Al doilea festival de acest gen se ține în memoria lui Gyuri Pascu. Am fost în fiecare an la festival, am fost prieteni la cataramă.

Medicii au spus că e mai bine să merg acasă, să mă odihnesc, că am timp să merg la festivaluri și la anul. Mă pun eu pe picioare! Comparativ cum am fost la început, pe o scară de la 1 la 10, am depășit 5. Am întrebat puțin mai devreme cât mă mai țin și m-au întrebat dacă mă grăbesc. Sunt deja în spital de aproape trei săptămâni.

Nu mai au ce să îmi facă. Nu mi-au pus alte stent-uri. Inimioara a obosit și ea”, a mai spus Jean Paler.