Jean Paler, pe patul de spital! Ajuns la respectabila vârstă de 70 de ani, Jean Paler se confruntă cu probleme de sănătate, care în ultimele zile l-au țintuit pe patul de spital.

Îndrăgitul actor are o afecțiune la nivelul inimii de peste 10 ani. În urma problemei de sănătate, medicii i-au interzis să mai urce pe scenă, însă artistul a mărturisit că trebuie să practice meseria care l-a consacrat pentru a-și putea permite tratamentul necesar.

Jean Paler, pe patul de spital! Îndrăgitul artist a mărturisit de ce a ajuns la spital: „Eram în turneu”

Chiar dacă medicii i-au recomandat să se menajeze, Jean Paler a plecat la începutul lunii iulie în turneu pe litoral, unde a luat parte la mai multe spectacole și i-a încântat pe turiștii de la malul mării.

Inițial, actorul a vrut să continue turneul până la finalul sezonului estival, cu o săptămână în urmă artistul a ajuns la spital, după un puseu de tensiune.

Citește și: Loredana Chivu are planuri mari pentru viitor! Vedeta vrea să devină mamă: „Am spus-o de ani de zile”

„Nu mă simt prea bine, mă supără rău sănătatea! Sunt de o săptămână internat la spital, în Constanța. Am făcut o criză cardiacă și iată că am ajuns unde am ajuns. Eu sunt aici la spital. Eram în turneu, după cum știți.

Într-o zi efectiv mi s-a făcut rău, am făcut mai exact un puseu de tensiune, și am ajuns în situația asta. Din câte știu și săptămâna viitoare o să stau internat. Vedem ce spun și medicii, dar eu așa am înțeles”, a declarat cu câteva zile în urmă Jean Paler, pentru Click!

În ultimele zile, Jean Paler a ajuns în mai multe spitale din țară, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa cum a mărturisit chiar el.

„De 7-8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe Litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată.

Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a declarat artistul, pentru playtech.ro.