Loredana Chivu are planuri mari pentru viitor! Cu o zi în urmă, Daniela Crudu și-a botezat fiica și a organizat cu această ocazie o petrecere la care au luat parte toate prietenele asistentei TV.

Nelipsită de la evenimentul special, care a reunit showbiz-ul românesc, a fost și Loredana Chivu, care s-a distrat de minune și care a făcut furori cu outfitul pe care a ales să îl poarte.

Loredana Chivu are planuri mari pentru viitor! Vedeta vrea un copil, însă doar alături de bărbatul potrivit: „O să apară și Făt-Frumos”

Cu un look de senzație, Loredana Chivu și-a făcut apariția la botezul prietenei sale celebre într-o rochie deosebită, care a atras toate privirile. Chiar dacă blondina trece printr-o perioadă dificilă din cauza fostului ei partener, vedeta nu s-a lăsat afectată de acest aspect și s-a bucurat din plin de petrecerea cu ștaif.

În cadrul botezului, Loredana Chivu a mărturisit că într-o zi își dorește la rândul ei să devină mamă. Totuși, blondina nu vrea să grăbească lucrurile, ci așteaptă momentul și mai ales persoana potrivită alături de care să poată pune bazele unei familii frumoase.

Citește și: Ce mai face Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea? Vedeta are o nouă ocupație

Iar blondina știe cu exactitate ce așteptări are de la cel care ar putea să îi devină partener de viață. Printre calitățile pe care le caută de la un posibil iubit sau soț, se numără educația și caracterul plăcut.

„Eu îmi doresc foarte mult copil. Asta cred că am spus-o de ani de zile. Dar consider că totul se întâmplă la momentul potrivit. O să apară și Făt-Frumos, și el la momentul potrivit, la fel.

Pentru mine un bărbat trebuie să aibă un caracter frumos, să fie educat, să aibă o atenție deosebită față de mine, să știe cum să se comporte cu mine și în societate. Sunt mai multe lucruri”, a declarat Loredana Chivu, pentru un post de televiziune.