Vica Blochina nu s-a abținut! Pe parcursul timpului, Vica Blochina a ales să spună de fiecare dată ceea ce gândește, chiar dacă unele opinii ale fostei balerine au fost uneori controversate.

De această dată, Vica Blochina le-a luat la ochi pe femeile care aleg să trăiască povești de dragoste cu bărbați mult mai tineri. Vedeta nu s-a abținut și a spus tot ce crede pe marginea acestui subiect.

Vica Blochina nu s-a abținut! Vedeta, sfat pentru femeile care au idile cu bărbați tineri: „Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă”

La 48 de ani, Vica Blochina are o vastă experiență de viață, pe care nu ezite să o împărtășească și cu cei care o urmăresc pe platformele de socializare.

Invitată la o emisiune online, fosta balerină a mărturisit că, în opinia ei, o idilă în care bărbatul este cu 20-30 de ani mai tânăr decât femeia, nu are mari șanse de reușită.

Vedeta este convinsă că într-o astfel de legătură amoroasă, femeia ajunge să se transforme mai mult într-o mamă decât în iubită, în timp ce personajul masculin cel mai probabil va pleca din relație în momentul în care aceasta nu-i va mai servi interesele, oricare ar fi acestea.

„O prietenă foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea fiind de 50, el – 22.

Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine, că ea îl pedepsește, ea țipă, ea se ceartă, aici îi cumpără haine, deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama. Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr… alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică.

Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19, păi dacă era o femeie cu viața normală de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani, înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi. Femeile de genul ăsta sunt gen profesoare, ele îi învață, deși ele nu vor să învețe de la ei, n-au ce învăța de la ei.

Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă.

Citește și: Ruxi Opulenta știe bine ce vrea! Influencerița a mărturisit ce așteptări are de la un bărbat: „Ăsta este scopul meu”

După ce se maturizează lângă ea, a învățat, a supt ce era de supt despre viață și pa, la revedere. În asemenea situație, femeile au de suferit. Aceste relații nu au lungă durată”,

a spus Vica Blochina, în emisiunea online „Femeia deasupra”.