Ce mai face Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea? Viviana Sposub este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Pe parcursul timpului, acaesta a fost constant în lumina reflectoarelor.

În ceea ce privește viața sa amoroasă, Viviana a format timp de aproximativ trei ani un cuplu cu George Burcea. Chiar dacă au fost persoane care inițial au privit cu scepticism relația lor, aceștia au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Ce mai face Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea? Vedeta se concentrează din ce în ce mai mult pe ea

După aproximativ 3 ani de relație, Viviana Sposub și George Burcea au anunțat că nu mai formează un cuplu. Vestea i-a surprins extrem de neplăcut pe fanii celor doi, pentru că relația lor părea să evolueze frumos și multă lume îi vedea împreună până la adânci bătrâneți.

Iată însă că a trecut ceva timp de atunci iar vedeta s-a întors înapoi în România, după ce a fost plecată pentru o perioadă în Statele Unite ale Americii, unde l-a urmat pe fostul ei iubit.

În momentul în care a decis să plece în State, Viviana Sposub și-a pus pe pauză cariera în televiziune pe care și-a construit-o pe parcursul timpului, domeniu în care a avut un real succes.

Citește și: Viviana Sposub, sperietură de zile mari! Vedeta nu se aștepta la asta: „A căzut pe mine”

Prin urmare, acum că a revenit pe meleagurile natale, Viviana Sposub a decis să se concentreze din ce în ce mai mult pe ea și pe aspectul ei fizic, așa că merge din ce în ce mai des la sală.

„Iubesc să vin la sală! Cât sunt aici nu mă mai gândesc la nicio problemă și mă concentrez doar pe exerciții”, a scris Viviana Sposub, recent, pe pagina ei de Instagram.

În ceea ce privește viața sa profesională, se pare că Viviana Sposub se concentrează pe activitatea din mediul online, mai exact de pe rețelele de socializare, acolo unde nu duce lipsă de campanii.