George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit după mai bine de 3 ani de relație, iar vestea i-a întristat pe fanii cuplului. Cei doi nu au dat multe detalii cu privire la motivul despărțirii, însă au lăsat de înțeles că a fost una amiabilă și că vor prețui mereu amintirile pe care le au împreună.

Citește și: Gestul făcut de Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea! Fanii nu se așteptau la asta: „Iubirea întotdeauna învinge”

Cu toate acestea, fanii cuplului speră în continuare la o împăcare, iar gestul recent al lui George Burea i-a făcut să creadă că actorul încă se gândește la fosta lui iubită. El a postat mai multe fotografii pe pagina lui de Instagram, din locul în care a cunoscut-o pentru prima dată pe Viviana Sposub. Cei doi s-au cunoscut la o emisiunea, unde au și început să formeze un cuplu.

„Cine îsi mai aminteste locul?”, a scris George Burcea în descrierea fotografiei. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii. „Viviana cu siguranță!”, a fost răspunsul unui internaut. „Ce tare!”, „Ne anunți ceva?”, au mai reacționat fanii, care speră să îl vadă din nou pe actor pe micile ecrane.

Care a fost, de fapt, motivul despărțirii dintre Viviana Sposub și George Burcea: „S-a îndrăgostit”

Viviana Sposub și George Burcea nu au făcut nicio declarație oficială cu privire la motivul exact al despărțirii. Se pare că lucrurile dintre cei doi s-au stricat odată cu mutarea șatenei în New York. După câteva luni, relația celor doi nu a mai funcționat, deoarece își doreau lucruri diferite. În timp ce Viviana Sposub voia să rămână în New York pentru a își urma visul, George Burcea voia să se întoarcă în România și să petreacă timp cu fetițele lui.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui.
De aici s-a produs ruptura”
, a declarat un apropiat al cuplului, pentru Cancan.ro.