Loredana Chivu, curtată de un bărbat misterios! Blondina a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru un post național de televiziune că există în viața sa un bărbat misterios care îi trimite buchete enorme de flori.

Fosta asistentă TV se bucură, la fel ca întotdeauna, de atenția bărbaților din țara noastră. Vedeta a mărturisit însă că ea nu îi caută niciodată pe reprezentanții sexului puternic, ci pur și simplu atrage.

Loredana Chivu, curtată de un bărbat misterios! Blondina, dezvăluiri emoționante: „Fericirea nu o mai caut de mult timp”

Fosta asistentă TV a dezvăluit că misterioasa prezență masculină din viața ei îi oferă constant cadouri scumpe și buchete voluminoase și fabuloase de flori. Chiar și așa, Loredana Chivu nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul care o face fericită.

În același timp, blondina a dezvăluit că își dorește să înceapă o nouă relație, însă este foarte precaut pentru că nu mai vrea să treacă prin experiențele neplăcute din trecut.

Citește și: Cătălin Botezatu nu stă pe acasă! Celebrul designer este foarte ocupat în perioada următoare: „De la New York, plec la Fashion Week Paris”

„Am primit cadouri de la bărbați toată viață mea, adică încă de când eram mai mică primeam flori și nu neg.

Fericirea nu o mai caut de mult timp, fericirea o găsesc și în oameni și trăiesc cu ea aproape în fiecare zi. Pentru mine fericirea constă în lucruri mărunte, fericirea o găsesc în cu totul alte părți, nu neapărat în alt om. Eu nu caut, eu atrag. Sunt o femeie singură și îmi doresc o relație frumoasă, cu un bărbat care să mă merite. Sunt tânără, frumoasă și am tot viitorul înainte și chiar îmi doresc o relație”,
a declarat Loredana Chivu, de curând, pentru un post de televiziune.

În ceea ce privește fostul partener al blondinei, aceasta nu mai vrea sub nicio formă să vorbească sau să audă despre acesta, pentru că nu mai face parte din viața Loredanei Chivu.

„Nu vreau să vorbesc sub nicio formă, nici nu vreau să îl mai numesc în vreun fel, nu vreau să vorbesc sub nicio formă de acel individ”,

a mai spus vedeta.