Cristina Spătar, pe mâna medicilor înainte de nuntă! La 50 de ani, Cristina Spătar se bucură din plin de viață și este mai fericită ca niciodată. Artista a spus marele DA alături de alesul inimii sale, Vicențiu Mocanu.

Pentru că a vrut să arate perfect în rochia de mireasă inedită pe care a purtat-o la fericitul eveniment, Cristina Spătar a luat măsuri extreme ca să dea jos cele 4 kilograme în plus pe care vedeta consideră că le avea.

Cristina Spătar, pe mâna medicilor înainte de nuntă! Vedeta a leșinat înainte să intre în biserică: „N-am mâncat vreo trei zile”

Artista a dezvăluit că a ținut o dietă drastică, care nu a dat însă foarte multe rezultate. Prin urmare, Cristina Spătar a decis să apeleze și la anumite suplimente, pentru a nu mai avea poftă de mâncare.

În final, chiar în ziua cea mare, efortul pe care l-a făcut Cristina Spătar pentru silueta perfectă a afectat-o iar artista a leșinat. Chiar dacă acea clipă nu a fost deloc una comodă pentru aceasta, vedeta a continuat fericitul eveniment iar în final acesta a fost un succes atât pentru fericiții miri, cât și pentru invitații lor.

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul ei după ce a fost la un pas de moarte! Vedeta spune că soțul ei speră la o împăcare: „Este nebun omul!”

„În pandemie, am luat vreo 4 kilograme. M-am îngrășat și, crede-mă, la 50 de ani nu mai răspunde organismul la fel ca la 35. M-am chinuit să slăbesc și am avut un designer, Mirela Novac, care a insistat să am o rochie spectaculoasă, să car o trenă. Am zis: „Nu se poate așa ceva! Trebuie să intru la dietă!”. M-am pus pe bandă, am făcut toate sacrificiile, m-am înfometat, am făcut orice și n-am reușit.

În final, am luat niște pastiluțe din astea. Bine, am probat mai multe. Unele care, pur și simplu, îmi tăiau pofta de mâncare. N-am mâncat vreo trei zile. De emoții și de stres pentru nunta asta, n-am dormit vreo trei zile deloc.

Înainte să intru în biserică, pur și simplu, am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea. Nu mai puteam să mă ridic.

Au venit paramedicii, două ore și jumătate am stat pe tot felul de cocktailuri. Am avut niște emoții, mi-era o rușine, nu știam cum să fac să mă ridic. Fata de la make-up m-a machiat în pat. Toată lumea s-a implicat, au intrat copiii peste mine în camera mea, săracii, ce s-au speriat! M-au rugat să nu mai fac așa ceva. Albert e mare, are 14 ani, m-a luat în brațe și m-a certat: „Mami, ești cea mai frumoasă, nu mai face asta!.
În final, am renunțat. În ziua nunții, a fost ultima pastiluță. De atunci, mănânc, am mai pus un kilogram, dar sunt OK”
, a mărturisit artista, pentru Viva.ro.