Viviana Sposub și George Burcea au pus capăt relației lor în urmă cu aproximativ o lună de zile. Cei doi au fost împreună trei ani de zile, iar fanii nu se așteptau la un asemenea deznodământ. După ce a stat o perioadă lungă de timp în America, unde a fost vizitată și de George Burcea, la întoarcerea în România au pus punct relației.

Citește și: George Burcea s-a întors în locul în care a cunoscut-o pe Viviana Sposub! Fanii își ridică semne de întrebare: „Ne anunți ceva?”

Fanii brunetei așteaptă cu nerăbdare să vadă cu ce se ocupă în această perioadă, în special pentru a decis să se focuseze mai mult pe carieră. De asemenea, sunt curioși și de persoanele cu care își petrece timpul după despărțire. Viviana Sposub a postat seara trecută mai multe clipuri video și fotografii, în timp ce a ieșit în oraș. La un moment dat, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” i-a luat pe toți prin surprindere când a postat o fotografie cu un bărbat misterios.

Zvonurile cu privire la faptul că ar putea fi noul ei iubit au apărut rapid, însă tânărul din fotografie este Saint Levant, pe care chiar și bruneta l-a etichetat.

Cine este Saint Levant, tânărul cu care s-a afișat Viviana Sposub pe rețelele de socializare. Toți au crezut că e iubitul ei

Saint Levant este un artist internațional, care a venit în România pentru a susține un concert la festivalul Summer Well.

Marwan Abdelhamid, pe numele său real, are 22 de ani și s-a născut în Ierusalim. În ultimul an, melodiile sale au început să devină foarte populare, iar tânărul se ocupă în această perioadă de concerte și lansarea unor noi piese. El a devenit foarte popular prin intermediul aplicației Tik Tok, acolo unde a și cunoscut-o pe iubita lui. 

În timp ce s-a scris că Viviana Sposub ar fi iubita artistului, după ce bruneta a postat o fotografie cu el, Saint Levant încearcă să își țină relația privată de ochii curioșilor.

El a postat nu în urmă cu mult timp un videoclip în care apare alături de iubita lui, Naika, o altă cântăreață cunoscută pe în mediul online. Cântărețul de 22 de ani a reușit să își țină iubita departe de rețelele de socializare, însă fanii au găsit imediat cine era fata misterioasă din videoclipurile sale. 

Motivul despărțirii dintre Viviana Sposub și George Burcea

Cea care a luat decizia despărțirii ar fi fost chiar Viviana Sposub, susțin surse apropiate ale celor doi. Actorul a fost devastat de decizia iubitei sale, care i-a spus că nu mai are sentimente puternice pentru el. Aceste surse susțin că nimeni nu știe exact motivul pentru care Viviana Sposub i-a spus brusc că nu îl mai iubește, însă George Burcea bănuiește și că ar avea pe altcineva. 

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însa nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au declarat apropiați fostului cuplu, pentru Cancan.ro.