Tragedia de la Crevedia a mai răpit o viață! Dezastrul de la Crevedia continuă să facă victime, chiar dacă au trecut deja câteva zile de la exploziile care au speriat România.

Anunțul a fost făcut în dimineața zilei de luni, 4 septembrie, de către reprezentanți Ministerului Sănătății, care au confirmat faptul că a patra persoană care a pierit în urma exploziei de la Crevedia avea arsuri pe aproximativ 95% din suprafața corpului. 

Tragedia de la Crevedia a mai răpit o viață! Ministerul Sănătății a anunțat noul deces

Reprezentanții Ministerului Sănătății au transmis în dimineața zilei de luni că o nouă persoană a murit în urma arsurilor suferite în exploziile de la Crevedia. Pacientul care s-a stins din viață avea 43 de ani, era civil și a fost internat la Spitalul Floreasca cu arsuri pe 95% din suprafața corpului.

Citește și: Afacere ilegală cu prețul unor vieți! Apropiații victimelor, în lacrimi: „Mă doare, și mă doare tare”

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, a transmis Ministerul Sănătății, cu câteva ore în urmă.

În urma ultimului deces, bilanțul victimelor provocat de dezastrul de la Crevedia a ajuns la 4 morți. În acest moment, în spitalele din Capitală mai sunt internate peste 20 de persoane rănite. La Spitalul Floreasca din București mai sunt internați acum doar pompieri. Aceștia și persoanele internate la Spitalul Bagdasar Arseni se află în stare critică și prezintă cel mai mare procent de arsuri raportat la suprafața corporală.

Citește și: Toată lumea se spală pe mâini de vină. Edilul din Crevedia spune că nu a văzut niciodată cisternele, chiar dacă stația se afla la 1 kilometru de primărie

Duminică, reprezentanții Ministerului de Interne au transmis că explozia de la stația GPL din Crevedia a făcut în total 58 de victime.