După divorț, cei doi și-au adus acuzații serioase, iar cântăreața a mărturisit, la cinci ani după despărțire, motivul pentru care nu a dorit să își construiască o familie cu el.

Carmen de la Sălciua, despre motivul pentru care nu a făcut un copil cu fostul său partener

Cântăreața a firmă că, pe vremea când era într-o relație cu artistul, nu a dorit să devină mamă, în principal deoarece nu avea încredere în fostul soț și în sprijinul pe care acesta i l-ar fi oferit

dacă ar fi avut copii.

Citește și: VIDEO Câți banii investesc românii în rulotele de pe litoral. Sumele sunt costisitoare

„Nu, nu mi-am dorit copii. Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit deloc pentru că nu simțeam că fostul meu soț o să fie cu mine până la capătul drumului. Și atunci eram foarte sceptică în privința copiilor”, a spus

Carmen de la Sălciua, în cadrul podcast-ului moderat de Teo Trandafir.

Artista își dorește să rămână însărcinată

În timp ce în trecut Carmen de la Sălciua nu se gândea să devină mamă, acum, alături de actualul ei partener, Marian Corcheș, situația s-a schimbat. Carmen își dorește un copil și a urmat tratamente pentru a-și spori șansele de a rămâne însărcinată.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut anunțul chiar în prima zi din an! Este vestea pe care fanii o așteptau: „Să fim 3”

„Dar acum îmi doresc din tot sufletul și chiar muncim la asta. Am făcut și câteva tratamente și acum, când o vrea Dumnezeu, că nu pot eu s-o controlez. „Chiar și cu tratamente, da.

Acum, doar de curând le-am terminat, încă nu… e perioada foarte recentă, dar când vrea Dumnezeu. Eu simt că copilul meu va fi cel mai bun prieten al meu și cred eu, nu știu de ce am sentimentul ăsta, că va fi o fetiță. Mi-ar și plăcea. Soțul, cumva, în fața prietenilor spune: Vreau băiat! Dar el își dorește o fetiță, eu simt asta.”, a mai spus artista.