Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an de zile, iar pentru anul 2024 se pare că au un plan cu totul special. Cuplul își dorește ca în anul care tocmai a început să li se îndeplinească o mare dorință, aceea de a deveni părinți.
În noaptea de Revelion, celebra cântăreață a avut o cântare, la care a fost acompaniată de soțul ei.

Ea a postat o fotografie alături de Marian Corcheș pe pagina sa de Instagram, iar în descriere a făcut anunțul! Carmen de la Sălciua a mărturisit că speră să recreeze aceeași fotografie la finalul anului 2024, însă să fie alături și de copilul lor. Nu este prima dată când cei doi anunță public că își doresc să își mărească familia.

„2024… vrem sa fim 3 in poză la sfârșitul anului”,

a scris Carmen de la Sălciua în descrierea fotografiei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri din industria muzicală. Artista nu crede în prieteniile din lumea mondenă: „Eu nu pot să fiu falsă”

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii, care a fost umplută de mesaje de susținere și felicitări. Urmăritorii celor doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor anunța că vor avea un copil.

„Doamne ajută. La multi ani cu multe bucurii si reușite”, „Doamne ajută! Măicuța Domnului sa va audă rugăciunea!”, „Doamne ajută! Sa ții se îndeplinească toate dorințele!”, „Doamne ajuta. Sa fiți binecuvântați cu un BEBE este tot ce va ma lipsește!”, „Doamne ajuta!! La mulți ani! Sa va ducă Anul Nou cel mai de preț cadou”, sunt câteva dintre comentariile primite de Carmen de la Sălciua din partea fanilor.

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș nu și-au făcut petrecerea de nuntă în 2023: „Am vrea botezul să fie mai grandios” 

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în urmă cu un an de zile, într-un cadru intim, alături de persoanele cele mai apropiate din viața lor. Cei doi aveau în plan să organizeze și o petrecere de nuntă mult mai mare, însă planurile le-au fost schimbate.

Celebra cântăreață de muzică de petrecere a dezvăluit că și-ar fi dorit ca petrecerea de nuntă să aibă loc în același timp cu botezul, însă bebelușul nu și-a făcut încă apariția în viața lor. Din acest motiv, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au decis să mai aștepte până la petrecerea de nuntă, copilul fiind acum prioritatea lor cea mai mare. 

„Să știi că nu, nu va avea loc petrecerea de nuntă în acest an.

Noi ne dorim, dacă ne ajută Dumnezeu, să facem un copil, să facem un botez mai grandios, nunta nu știu dacă o să fie cu petrecere mare, dar am vrea botezul să fie mai grandios, cu tot cu nunta cumva. La anul, dacă vrea Bunul Dumnezeu, să ne ofere un copil!”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.