Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Vedeta are mulți urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii ei o mulțime de aspecte ale vieții sale. În ultimii ani, artista s-a apropiat din ce în ce mai mult de Dumnezeu și de credință, fapt pe care nu s-a ferit niciodată să îl recunoască.

Cu câteva ore în urmă, Carmen de la Sălciua a organizat la InstaStory o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Printre zecile de întrebări pe care le-a primit solista s-au numărat și câteva despre Halloween, la care Carmen a răspuns imediat.

Decizia lui Carmen de la Sălciua i-a împărțit în două pe fanii ei: „Chiar nu mi se pare nimic comic”

Halloween-ul este una dintre cele mai populare sărbători în Statele Unite, unde o mulțime de persoane se costumează în diferite personaje mai mult sau mai puțin înfricoșătoare.

În ultimii ani, sărbătoarea din data de 31 octombrie a devenit din ce în ce mai populară și în țara noastră.

Întrebată de fanii ei dacă celebrează Halloween-ul, artista a spus că nu face acest lucru, pentru că nu vede concret care este hazul în costumarea în personaje înfricoșătoare. Cei care o urmăresc au reacționat imediat, iar unul dintre fanii ei a luat-o la rost, pentru că nu ia parte la decorarea și petrecerea de Halloween.

Citește și: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri din industria muzicală. Artista nu crede în prieteniile din lumea mondenă: „Eu nu pot să fiu falsă”

Vedeta i-a răspuns imediat acestuia, justificând faptul că are dreptul oricând să nu respecte acest obicei și să adopte o altă direcție, împotriva curentului.

„Nu! Chiar nu mi se pare nimic comic în a mă costuma în „Necuratul”.

Și dacă toată lumea face asta eu trebuie să merg într-acolo? Nu avem dreptul să fim împotriva curentului? Trebuie să înotăm toți unii după alții? Decizia mea e să nu îl sărbătoresc! Dacă decizia ta e să faci asta... te privește! Sper să nu îți fiu și mai antipatică”, a scris artista pe InstaStory.