Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, care pe data de 25 octombrie celebrează o zi extrem de importantă. Artistul de muzică de petrecere împlinește vârsta de 31 de ani, iar pe rețelele de socializare au început să circule mesajele. Printre persoanele care au transmis mesaje emoționante de ziua cântărețului se numără și viitorul său socru, tatăl Danielei Iliescu.

Citește și: Culiță Sterp a sărit în ajutorul Danei Roba! Pur și simplu nu îi vine să creadă prin ce trece: „Dumnezeu sa aibă grijă de tine și de fetițele tale!”

El a postat o fotografie la secțiunea de stories de pe Instagram, alături de un mesaj de-a dreptul emoționant. Tatăl Danielei Iliescu i-a transmis lui Culiță Sterp că relația lor este una care nu se mai rezumă la relația dintre un socru și ginere, ci îl consideră ca pe fiul său.

„A te numi doar ginere nu face dreptate relației noastre minunate. Cred că cel mai potrivit e să îți spun fiule.

Ești un soț, un tată și un fiu minunat. La mulți ani, viitorul tău să fie binecuvântat și plin de succes”
, este mesajul postat de tatăl Danielei Iliescu în descrierea fotografiei.

Și fratele Danielei Iliescu i-a urat toate bune viitorului său cumnat. Culiță Sterp are o relație specială cu familia logodnicei sale, drept dovadă stau mesajele emoționante pe care le-a primit de ziua lui de naștere.

„Cumătre, țin să îți urez cel mai călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, că tot ce-ți dorești, ai! Îmi doresc să rămâi 101 ani la fel de nebun și plin de viață cum te-a cunoscut”, a scris fratele Danielei Iliescu pe pagina sa de Instagram.

Daniela Iliescu, noi detalii despre nunta cu Culiță Sterp: „Ca femeie îți dorești să fii cerută” 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează un cuplu de trei ani de zile și au împreună un băiețel, pe nume Milan. În urmă cu un an de zile, celebrul cântăreț a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Primele pregătiri pentru evenimentul cel mare au început, însă logodnica artistului nu vrea să dea foarte multe detalii. Daniela Iliescu a dezvăluit recent că sunt foarte multe detalii de pus la punct, mai ales că au experimentat deja stresul evenimentelor atunci când au organizat botezul fiului lor. 

„Eu mi-am dorit foarte mult, ca femeie îți dorești să fii cerută, dar când mă gândesc câte sunt de făcut cu o nuntă și noi suntem cu planificări, nu pot să vă dau multe detalii, dar voiam să știu eu că mă cere, dar când mă gândesc mi se pare mult.

Noi am avut botezul lui Milan prima dată și ne-am bătut capul cu toate detaliile și o petrecere de genul ăsta mi se pare foarte greu de organizat”,

a declarat Daniela Iliescu, în cadrul emisiunii  „Online Story by Cornelia Ionescu”.