Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au cunoscut la câteva luni după divorțul mediatizat al celebrului cântăreț. Dacă la început au vrut să nege chimia dintre ei, totul s-a schimbat în momentul în care au fost împreună în Dubai, când și-au dat seama că relația lor nu poate să rămână una profesională. După o perioadă în care s-au ferit să se afișeze, acum Dinu Maxer și Magdalena Chihaia își declară iubirea pe rețelele de socializare și participă la toate evenimentele împreună.

Citește și: Cine a fost bărbatul care i-a cuplat pe Dinu Maxer și Magdalena? Chimia dintre ei a fost observată încă de la prima întâlnire: „Este cumva nașul relației noastre”

Fanii se întreabă dacă cei doi au planuri mari de viitor, în contextul în care amândoi au fost căsătoriți în trecut. Magdalena Chihaia a vorbit recent pentru prima dată despre o posibilă nuntă cu iubitul ei.

Ea a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească din nou, dacă relația lor va evolua armonios. În momentul de față, nunta este exclusă din planurile celor doi. Noua iubită a lui Dinu Maxer a mărturisit că nu un act ține relația unită.

„Nu am de gând să mă mărit prea curând. Nici nu se pune problema atât de repede. Dinu abia a divorțat, deci este exclus.

Evident că mi-aș dori, la un moment dat, să se ducă relația noastră în această direcție, însă e prea devreme. Nu, nu am vorbit despre asta. Oricum, fiind căsătorită o dată, pot spune că nu un act te ține într-o relație sau ține o relație.

Poți fi fericit și poți avea o relație frumoasă și fără să semnezi acel act. Iubirea, respectul și devotamentul dintre parteneri sunt mult mai importante.

Lucrăm și foarte bine împreună. Dinu urmează să deschidă Școala de Muzică Axxa și acolo o să predau și teatru, și dans pentru copii”, a spus Magdalena Chihaia pentru Click.ro.

Ce părere are Dinu Maxer despre căsătorie, după ce a intrat într-o nouă relație: „E prea devreme pentru mine”

Dinu și Deea Maxer au divorțat după o relație de mai bine de 18 ani.

Deea Maxer a fost prima care și-a refăcut viața, după despărțire. Dinu Maxer și-a cunoscut noua iubită chiar la începutul acestei veri, când a început să colaboreze profesional cu Magdalena Chihaia. Relația lor a evoluat rapid și au hotărât să ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Întrebat dacă se gândește la un al treilea copil, celebrul artist a mărturisit că această întrebare este una pusă într-un moment mult prea devreme al relației cu noua lui iubită. 

„E prea devreme pentru mine. Întrebarea asta în momentul asta nu mi se pare normală”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii televizate. 

Artistul are împreună cu fosta lui soție doi copii, pe Andreas și Maysa. Actele de divorț au fost depuse pe 28 martie, iar Dinu și Deea Maxer au decis să aibă custodie comună a celor doi copii, astfel băiatul a rămas în grija tatălui, iar fata în grija mamei.