Dinu Maxer și Magdalena Cihaia formează un cuplu de câteva luni de zile, iar o perioadă de timp au ales să nu își facă publică relația. În momentul în care s-au cunoscut, Dinu maxer traversa o perioadă extrem de dificilă, după divorțul de Deea Maxer, cu care a format un cuplu mai bine de 18 ani de zile. Chiar dacă la început au negat sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt, Dinu Maxer și Magdalena Cihaia au reușit să fie puși din nou față în față de către un prieten comun.

Citește și: Dinu Maxer a recunoscut dacă își dorește un copil cu noua iubită, Magdalena! Relația lor este încă la început

La prima lor întâlnire, Dinu Maxer și Magdalena au stat de vorbă o noapte întreagă, însă nu au vrut să strice relația de prietenie pe care au creat-o. Ulterior, ei s-au întâlnit din nou, prin ajutorul designerului Florin Burescu, pe care acum îl numesc „nașul relației” lor.

El a fost cel care i-a sugerat artistului să colaboreze cu Magdalena pentru noua lui piesă. Astfel a început relația lor profesională, care ușor s-a transformat și în una romantică.

„Florin Burescu, prietenul nostru comun, este cumva nașul relației noastre. Noi ne-am cunoscut într-o seară, am stat de vorbă până dimineață, dar nu am vrut să continuăm. Am simțit ceva fiecare, dar am fost reținuți.

Florin Burescu a mai făcut un pas, în momentul în care am apărut eu pe TV și am promovat piesa «S-a furat mireasa», mi-a sugerat să colaborez cu Magda. De ani de zile îmi place să creez o poveste pe scenă. Așa, Magda a devenit atunci mireasă, cu două dansatoare domnișoare de onoare, moment care ne-a legat profesional”, a declarat Dinu Maxer, la WOWnews

Dinu Maxer, dezvăluiri despre noua lui iubită: „Magdalena a avut grijă de sufletul meu” 

La prima lor apariție televizată, Dinu Maxer și Magdalena au oferit detalii despre prima noapte în care s-au cunoscut, când au simțit că se potrivesc, dar nu au vrut să ducă relația la un alt nivel. Celebrul artist a dezvăluit că noua lui iubită a știut cum să aibă grijă de sufletul lui, mai ales după ce a ieșise dintr-o relație.

Cei doi și-au recunoscut sentimentele unul pentru celălalt în momentul în care s-au dus în Dubai, în luna iunie, moment din care au rămas împreună. 

Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin.  După aceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat  pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în

lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat!  Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, a dezvăluit Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni.